suclularin cezasini biz oduyoruzzzz !!

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Bi oncki konumda nasil bir mahallede oturdugumuzdan bahsetmistim.
Yan mahallemize biber gazi sıkılmıs polisler sıkmis yanii olaylardan dolayi evimin penceresi balkon kapisi acik misafirlikteydim zaten eve varana kadar nefessizlikten biberr gazininn yakmasindan aglaya aglaya geldim nefessiz kaldim 6 aylik oglum yanimda ama arabasinin ustunu kapattim ne kadar etki ettiysee tabii oda cokk huysuZlandi zaten evindw heryeri aciktii bildiginiz yaniyoruzz suanda biber gazindan mecburmuyuzz baskasi yuzunden bunu cekmeye heleki 6 aylikk oglumm !!!!

Bizde teraslı bir yerde yemek yerken biber gazı kapsülü taa terasa gelmişti bir kere...çok fenaydı anlıyorum sizi...bizim tek suçumuz orada yemek yemekti o da zehir oldu.

Bizde teraslı bir yerde yemek yerken biber gazı kapsülü taa terasa gelmişti bir kere...çok fenaydı anlıyorum sizi...bizim tek suçumuz orada yemek yemekti o da zehir oldu.
Minicikk oglumunn sucuu nee onu anlamis degilim heryerii yaniyordurr simdii kendimdenn anliyorum heleki oo miniciikk !!
Hep baskasi yuzundennn..
Sizinki daha betwrdir tabii dibinize dusmus ne deyim bilemedimm. Zatenn bizimde dibimize dusmusten farki yokk maalesef

Konuyu buraya açtınız tamam
Ama derdinize derman olacak kişiler biz kadınlar değiliz
Bizde soluduk evimizde çoğu kez
Yapacak birşey var mi? -Yok
Konu yersiz,gereksiz

Konuyu buraya açtınız tamam
Ama derdinize derman olacak kişiler biz kadınlar değiliz
Bizde soluduk evimizde çoğu kez
Yapacak birşey var mi? -Yok
Konu yersiz,gereksiz
Belkii sizee oyle geliyorr o zaman yorum yapmayonn bunu soylemek yerinee mesela cocuga ne yapsam iyi gelecegino soyleyebilirsiniz laf soylemek icin yer arayanlardansiniz size ordan elinizi uzatip tozu duman edin demedim degilmii?

Belkii sizee oyle geliyorr o zaman yorum yapmayonn bunu soylemek yerinee mesela cocuga ne yapsam iyi gelecegino soyleyebilirsiniz laf soylemek icin yer arayanlardansiniz size ordan elinizi uzatip tozu duman edin demedim degilmii?
Çocuğu iyice citileyin gecer
Tövbe yarabbim
Yetiskinler bile soluyunca etkisini zor atiyor bir bebek daha güç aticaktir
Tozu duman etmek degil
Konu basligi "bebeğim biber gazi yada gaz bombası" soludu olsaydi geçmiş olsun der geçerdik
Konu basliginizin yeri bdv degil
En yakin polis karakoluna gidin,cevabinizi verip yollarlar

Süt biber gazi etkisini baya azaltiyor. Bende oturdugum yerde cok etkisinde kalmistim sütle yikamistim yuzumu

Çocuğu iyice citileyin gecer
Tövbe yarabbim
Yetiskinler bile soluyunca etkisini zor atiyor bir bebek daha güç aticaktir
Tozu duman etmek degil
Konu basligi "bebeğim biber gazi yada gaz bombası" soludu olsaydi geçmiş olsun der geçerdik
Konu basliginizin yeri bdv degil
En yakin polis karakoluna gidin,cevabinizi verip yollarlar
Nee kadardaa yardimci oldunuz (kostek oldunuz) sagolunn anlayisiniz icin!!!! Sizede zorla yorum yaptirmadim hosunuza gitmiyorsa yorum yapmayinn !!!alay edilecekk bir konu degill..

Yazik gunah cigerlerinize ya. Bir suru insan ziyan oluyor boyle durumlarda. Allah beterinden korusun yine de her zaman.

ay çok fena. okulda bir kaç defa yedim eve giderken yolda da yedim. ölücem sandım her defasında. Biber gazına normal vatandaş bile doydu artık, ki genelde suçlularada atılmıyor ,eylem yapmakta suçtan sayılır oldu artık o da ayrı neyse:KK51:. Çocuğunuz erken yaşta tanımış biber gazını malesef. nefes aldıkça, ciğerler temizlendikçe geçer merak etmeyin

Böyle bi zamanda açılacak konu mu bu acaba?! Bizde yedik biber gazı. Otobüste kaldık kapsül yanımıza düştü benim de çocugum vardı. Evet hoş bi şey degil ama orda kimse keyfinden biber gazi atmiyor. Defalarca dağılın uyarılari yapılıyor. Ben biber gazının atilmasina değil, bunu gerektiren insanlara kızıyorum. Ben polisin eğlence olsun diye gaz sıktığını hiç görmedim. Ayrıca aklınızda bulunsun tülbent benzeri bi şeyi ıslatıp bebegi yatirdiginiz pusetin üzerine sererseniz etkilenmez fazla. Burdan sizin derdinize yapabilecegimiz tek çözüm yorumu bu..

Mune Mune , siyasi yorumlara acik olan bir konu..
Bdv de dini ve siyasi konular acmak yasak oldugu icin
Ben kapadimm konuyu, Mune abla online olunca inceler misin ?

Back
X