Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GunahBenimSucBenim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
146
-7
11
28
Güncelleme 39. Sayfada mevcuttur. Herkese teşekkür ederim.

Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleme:
Aldatılan kadına dediğimi söylüyorum size de. Bir kere yapan hep yapar. Aldatmanın bahanesi yoktur. Küfür, şiddet, ilgisizlik varsa konuşursun yine olmazsa ayrılırsın. Ama aldatmazsın. Bu bir hata değil karakterdir. Aldatmanın affı da yoktur. Eşinizi çocuklarınızı en baştan düşünecektiniz. Dilerim kocanız affetmez.

Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Siz pişman falan değilsiniz. Eşiniz yakaladığı için olabileceklerden korkuyorsunuz. Çocuklarınızın elinizden alınmasından ve terk edilmek sizi korkutuyor. Bunu eşiniz yapsa sineye çeker miydiniz HAYIR. Sizin yaptığınız ahlaksızlık. İnşallah eşiniz sizi affetmez ve kızlarınızı elinizden alır

Siz pişman falan değilsiniz. Eşiniz yakaladığı için olabileceklerden korkuyorsunuz. Çocuklarınızın elinizden alınmasından ve terk edilmek sizi korkuyoruz. Bunu eşiniz yapsa sineye çeker miydiniz HAYIR. Sizin yaptığınız ahlaksızlık. İnşallah eşiniz sizi affetmez ve kızlarınızı elinizden alır
Teşekkür ederim fikirleriniz için

Bu saatten sonra tek yapmanız gereken eşinizi -eğer kararlıysanız bir daha yapmıycağınıza ikna edip inandırmak. Ama çok çokkkk zor. Yakalanmasaydınız devam edicekmiş gibi bir haliniz de var. Bu da cok yanlış. emin olamadım ben şahsen burdan tekrar aldatmıycağınıza

Esimi seviyorum ama yaptım.Yani o zamn ama eşinizi tam anlamiyla sevmiyorsunuz.İlgi gostermiyor muydu esiniz size hiç?
Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır

Kötü düşünmeyin..çocuklar küçükse mesajlaşmadan dolayı küçük çocukları pek almıyorlar o konuda uğraşınızı verirsiniz...
Zaten bu yola girdiğinize göre çok da iyi bir evlilik değilmiş bu olayla da dengesi iyice kaymıştır..bitmesi daha iyi olacak gibi..şimdi korku,panik vs istemiyorsunuz ama muhtemelen ayrılmak daha iyi olacaktır...Allahtan hayırlısını diliyorum...

Severek isteyerek konuşmamak da bir bahane değil ki. Sonuçta aldatmışsınız. Can güvenliğinizden endişe duyuyorsanız evden ayrılın. Adamla konuşmaya çalışıp daha çok zıvanadan çıkmasına neden olabilirsiniz.

Konu gerçek gibi gelmedi ama geçmiş olsun.
Eşinizin yerinde olsam bir daha güvenemezdim maalesef
Bende gerçek olmaması için şuan herşeymi veridim. İnanım çok pişmanım. Korku falan değil başıma gelecek hiçbirşeyden inanın korkmuyorum. Çünkü babam kimseye klmadan öldürür beni. Ölüm beni korkutmuyo. Dün eşime silahını ber ben yaparım bile dedim. Ama vallahi billahi pişmnım. Toparlamak düzeltmek istiyorum.

Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
Oyleyse bosanmayi konusmaliydiniz esinizle.Su soylediklerinizde hakli olabilirsiniz.Ama yaptiginiz da degil.Şimdi elinize ne geçti?esiniz yakalamasa belkide devam edecektiniz.En azindan basta bosanmayi konussaydiniz çocuklarınizin kaybetme korkusunu yasamazdiniz..

Eşini gerçekten kötü biri de olabilir
Ama o zaman boşanmanız lazım
Aldatmanız değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X