Biricik üç böcek bir çiçek Kayıtlı Üye 22 Mart 2007 1.170 6 681 Antalya 11 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricik #1 Birgün, adam, fabrikasını oğluna gezdiriyormuş: -Bak oğlum, birgün ben yaşlanacağım veya vefat edeceğim. İleride bu fabrikaya senin bakman lazım. -Tamam baba, ama nasıl? -Bak şimdi, burdan ineği sokuyorsun, öbür taraftan sucuk olarak çıkıyor. Çocuk, bir müddet düşündükten sonra. -Peki baba, öbürn taraftan sucuğu soksak, buradan inek olarak çıkar mı? -Ah be oğlum! O makinadan tek annende var. Yıllarca soktum sucuğu, senin gibi eşek bir evlat çıktı!...
Birgün, adam, fabrikasını oğluna gezdiriyormuş: -Bak oğlum, birgün ben yaşlanacağım veya vefat edeceğim. İleride bu fabrikaya senin bakman lazım. -Tamam baba, ama nasıl? -Bak şimdi, burdan ineği sokuyorsun, öbür taraftan sucuk olarak çıkıyor. Çocuk, bir müddet düşündükten sonra. -Peki baba, öbürn taraftan sucuğu soksak, buradan inek olarak çıkar mı? -Ah be oğlum! O makinadan tek annende var. Yıllarca soktum sucuğu, senin gibi eşek bir evlat çıktı!...
E Elis Ziyaretçi 11 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricik #2 aaa gece gece iyi geldi valla...:roflol:
DuRu@--'- HAYALİM, AŞKIM VE BEN Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 865 1 96 İstanbul 12 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricik #3 :roflol::roflol:SÜPERDİİİİ...:roflol::roflol:
buket14 Guru Kayıtlı Üye 1 Ekim 2006 38 0 296 50 Bolu 12 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricik #4 :roflol::roflol::roflol:
GULFI Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 10 0 86 Sakarya 17 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricik #5 :roflol::dance::dance::roflol::roflol: süperrrrrrrrrr