- Konu Sahibi PrensesPeri
pastırmayı kokusundan dolayı tercih etmiyorum.sucuklusunu da ablamda denedim bayıldım kendimde sık yapar oldum.
kaşar peynirini rendeleyin.sucukları minik küpçükler halinde doğrayıp birbirine iyice harman edin.
2 adet yufka
yarım kangal sucuk
250 gr kaşar peyniri
yumurta(bulamak için)
galeta unu
2 yufkayı üst üste koyup önce 4 e sonra 8 e bölün.
toplamda 16 tane ücgenimiz olacak.
herbir ücgenin kalın kenarına içten bol miktarda koyup sarın ucunu suya batırıp yapıştırın
hacırladıgımız börekleri önce yumurtaya ardından galeta ununa bulayıp(bu işlemi yapmazsanız çok yag çekiyor.baya agır oluyor) altın sarısı olana kadar kızartın.
1 kişiye 4 tane börek fazlasıyla yetiyor.servis kişi sayısına ondan 4 dedim.bu ölçüye göre ayarlama yapabilirsiniz.
içini bol koymayı unutmayın lezzetin sırrı içinin bol olmasında :)
kaşar peynirini rendeleyin.sucukları minik küpçükler halinde doğrayıp birbirine iyice harman edin.
2 adet yufka
yarım kangal sucuk
250 gr kaşar peyniri
yumurta(bulamak için)
galeta unu
2 yufkayı üst üste koyup önce 4 e sonra 8 e bölün.
toplamda 16 tane ücgenimiz olacak.
herbir ücgenin kalın kenarına içten bol miktarda koyup sarın ucunu suya batırıp yapıştırın
hacırladıgımız börekleri önce yumurtaya ardından galeta ununa bulayıp(bu işlemi yapmazsanız çok yag çekiyor.baya agır oluyor) altın sarısı olana kadar kızartın.
1 kişiye 4 tane börek fazlasıyla yetiyor.servis kişi sayısına ondan 4 dedim.bu ölçüye göre ayarlama yapabilirsiniz.
içini bol koymayı unutmayın lezzetin sırrı içinin bol olmasında :)
Son düzenleme: