- Emoji Skoru
- 228
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Lavinya1177
-
Normal dogumu dusunurken sudasi hic aklima gelmedi su normali bi atlatsakMerhaba arkadaşlar suda doğum hakkında bilgisi ve deneyimi olan varmı?
Ben hamile değilim ama yavaş yavaş hamilelik düşünmeye başladım,simdiden araştırıyorumNormal dogumu dusunurken sudasi hic aklima gelmedi su normali bi atlatsak
Ben hamile değilim ama yavaş yavaş hamilelik düşünmeye başladım,simdiden araştırıyorumsuda doğumun çok rahat olduğunu duymuştum,o yüzden merak ediyorum inşallah sıkıntısız bı şekilde atlatırsın,sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Korkuyor musunNormal dogumu dusunurken sudasi hic aklima gelmedi su normali bi atlatsak
Yumurtlamadır o doğum olsa duramazsınBende senin gibi hamile değilim ama sürekli araştırıyorum .hatta olmayan doğum sancilarini çekiyorum araştırırkenkorkumdan
Bı yandan korkuyorum acaba erkenmi ,bı ömür bu sorumluluğu alabilecek miyim vs.. bı yandanda ara ara istiyorum,esiminde yaşı büyükBende senin gibi hamile değilim ama sürekli araştırıyorum .hatta olmayan doğum sancilarini çekiyorum araştırırkenkorkumdan
Bı de bunun doğurması var bak.su da herkes dogurtamaz masraflı hemBı yandan korkuyorum acaba erkenmi ,bı ömür bu sorumluluğu alabilecek miyim vs.. bı yandanda ara ara istiyorum,esiminde yaşı büyükAy hayırlısı olsun inşallah
Kaç yıllık evlisin erken olduğunu düşunmussun ya ?Bı yandan korkuyorum acaba erkenmi ,bı ömür bu sorumluluğu alabilecek miyim vs.. bı yandanda ara ara istiyorum,esiminde yaşı büyükAy hayırlısı olsun inşallah
Araştırırken bile dokuz doguruyorum demek istemiştimYumurtlamadır o doğum olsa duramazsın