Suits

ilk bölümünü izledim gençlik dizisi gibi ama yine de sıkmadı beni merak uyandırdı izlenebilir
ımdb puanı iyi sezonlar ilerlemiş ergen dizisi denilse de bence izlemeye deger :KK50:
@sakeena sende bi bak istersen benim hoşuma gitti
ayrıca bi arkadaş leverage diye bi dizi önerdi fragmanı da bol ekşınlı bişiye benziyor onu da test edicem bakalım bi :cool:

it crowddan mı bahsediyorsun yoksa pretty little liarstan mı canım? leverageı aslında biliyorsunuz türk uyarlaması da yapıldı beren saat'in oynadığı intikam dizisi :)

it crowddan mı bahsediyorsun yoksa pretty little liarstan mı canım? leverageı aslında biliyorsunuz türk uyarlaması da yapıldı beren saat'in oynadığı intikam dizisi :)

canım beren saatin dizisi revenge degilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?
pretty little liarsdan bahsediyorum ben , benim hoşuma gitti 2 günde 9. bölüme geldim
kendini izletiyor gençlik dizisi gibi de olsa çerezlik yani yaz ayında tam gidiyor

canım beren saatin dizisi revenge degilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?
pretty little liarsdan bahsediyorum ben , benim hoşuma gitti 2 günde 9. bölüme geldim
kendini izletiyor gençlik dizisi gibi de olsa çerezlik yani yaz ayında tam gidiyor

Hee o mesajımı kimse okumaz herhalde di miii :KK23: Harbiden revenge ile leverenge'yi ne ara karıştırdım,bu ara o kadar çok unutkanım ki anlatamam :KK22:

Dizi ilerledikçe çoğu zaman Harvey'nin o saçma özgüvenine,kendine bilmişliğine kızmaya başladım.Louis'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve durumuna üzülüyorum açıkcası.Bence Louis kötü bir insan değil,sadece çok hırslı ve sevgisiz.Sevgisiz insan o kadar hırçın olur ve Louis de aynen öyle.Kaç kere çocuklar kadar sevinip heveslenip kaç kere hayalleri suya düştü Louis'in..Hepsi de Harvey öyle istediği için oldu,geçerli bir sebepten değil.

Dizi ilerledikçe çoğu zaman Harvey'nin o saçma özgüvenine,kendine bilmişliğine kızmaya başladım.Louis'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve durumuna üzülüyorum açıkcası.Bence Louis kötü bir insan değil,sadece çok hırslı ve sevgisiz.Sevgisiz insan o kadar hırçın olur ve Louis de aynen öyle.Kaç kere çocuklar kadar sevinip heveslenip kaç kere hayalleri suya düştü Louis'in..Hepsi de Harvey öyle istediği için oldu,geçerli bir sebepten değil.
sen hangi bölümdesin
epeydir louis in hayal kırıklıklarından kopup davalara yoğunlaşmışlardı ama son iki bölümde bunun üzerine ( 4. sezon 9. 10. bölümden bahsediyorum )

sen hangi bölümdesin
epeydir louis in hayal kırıklıklarından kopup davalara yoğunlaşmışlardı ama son iki bölümde bunun üzerine ( 4. sezon 9. 10. bölümden bahsediyorum )

Canım ben daha yeni başladım sayılır suitse o yüzden daha 3. sezon 5. bölümdeyim şu an kepçe bi adam var hem onunla hem Jessicayla filan uğraşıyor bu arada o kepçe adama gıcığım :KK67:Sinsi sinsi hallediyor herşeyi umarım Louis galip çıkar :KK51: Çok arada kalmış bir kişi olarak görüyorum ne bileyim.

Kızlar dizi tavsiyesi istiyorum ben pek vampirli, kurt adamlı kısacası uçan kaçan şeyleri pek sevmiyorum..;
İzlediğim diziler; How I Meet..,
Dexter,
The Lost Room,
Sherlock,
Shamless,
Da Vinci's Demons
ve Suits

Kızlar dizi tavsiyesi istiyorum ben pek vampirli, kurt adamlı kısacası uçan kaçan şeyleri pek sevmiyorum..;
İzlediğim diziler; How I Meet..,
Dexter,
The Lost Room,
Sherlock,
Shamless,
Da Vinci's Demons
ve Suits

Friends i izlemediysen kesinlikle izlemelisin eski ama çok eylenceli.... Jennifer Anistonn un 25 li yaşları süper :)

oh be scottie'nin gitmesi iyi oldu ona da bir ayrı gıcıktım :KK11:

Bi dizi bu kadar ara verir mi yahu... Ne izledigimizi unuttuk :KK67:

Back
X