• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sukredecekmisim

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
32
Esime berber gezelim tozalim biseyler yapalim desigimde her defasinda haline sukret diyo.esimin isi agir ehliyeti de yok yani arabamizda yok.aama paramiz var sukur.ama beraber hicbisey yapmiyoruz arkadaslara bile misafirlige gitmiyoruz ayda bir belki.neden boyle sizce napmliyim esi boyle olan var mi???

A birde paramız var demişsiniz ehliyet almak ile işe başlayın ardından araba
Sonrasında belki herşey daha da düzelir

Esime berber gezelim tozalim biseyler yapalim desigimde her defasinda haline sukret diyo.esimin isi agir ehliyeti de yok yani arabamizda yok.aama paramiz var sukur.ama beraber hicbisey yapmiyoruz arkadaslara bile misafirlige gitmiyoruz ayda bir belki.neden boyle sizce napmliyim esi boyle olan var mi???
"Çok şükür ki senin gibi bir hödükle evliyim" de :KK53:
Şaka bir yana al ehliyetini kendin gez madem

Eşinizin işi ağırmış, demekki adam yoruluyor. Evinde dinlenmek istiyor.. Bence siz bireysel hareket edin, eşinizi beklemeyin. Gezin tozun. Ayrıca da gezip tozmak için arabaya ve ehliyete ihtiyacınız yok. Toplu ulaşım araçları var, oda olmadı taksi..

Bizim de bir araba alacak kadar paramız var. Eşimin ehliyeti de var. Ama ihtiyaç duymuyoruz arabaya. Almayı da düşünmüyoruz.. Hem masraflı, hemde külfetli.. Gerçekten de araba çok pahalı, ülkemiz de. Avrupa ülkelerine kıyasla.. Vergiler sağolsun.. Belki eşiniz de bizim kafadandır..

Hangi şehirdesin bilmiyorum. O yüzden istanbul için konuşuyorum. Şayet arabanız olsaydı inan hiç biyere gidemeyecektiniz. Benim eşim de trafik korkusuna çıkmak istemez. Hele de cumartesi nasıl bi yoğunluk oluyor anlatamam arabayla bi yere gitmek imkansız. Araba o gün yatar zaten. Ama para varsa tamamdır. Eşin çıkmak istemiyorsa o durumu arkadaşım şöyle aştı. Baktı eşini ikna edemiyor, arkadaşlarıyla program yapmaya başladı. Bikaç kereden sonra sanırım bundan huzursuz olan eş ben de gelicem demeye başladı. İyi bi yolla değiştirdi eşini vala. Şimdi eşi yalnız gidelim diyo başbasa:halay:

Hangi şehirdesin bilmiyorum. O yüzden istanbul için konuşuyorum. Şayet arabanız olsaydı inan hiç biyere gidemeyecektiniz. Benim eşim de trafik korkusuna çıkmak istemez. Hele de cumartesi nasıl bi yoğunluk oluyor anlatamam arabayla bi yere gitmek imkansız. Araba o gün yatar zaten. Ama para varsa tamamdır. Eşin çıkmak istemiyorsa o durumu arkadaşım şöyle aştı. Baktı eşini ikna edemiyor, arkadaşlarıyla program yapmaya başladı. Bikaç kereden sonra sanırım bundan huzursuz olan eş ben de gelicem demeye başladı. İyi bi yolla değiştirdi eşini vala. Şimdi eşi yalnız gidelim diyo başbasa:halay:
İyimis.ben konyadayim

Back
X