Biraz içimi dökmek için biraz da fikrinizi almak için yazıyorum.
Canım baya bir sıkılıyor bu konulara.. Geçen gün ufak çaplı bir trafik kazası yaptık. Arabanın arkasından çarptılar. Tabiki can sıkıcı bir durum ama daha kötüsü de olabilirdi. Bu ve benzeri durumlarda eşim kafaya takmaya başlıyor. Sadece bu değil iş yerinde birşey olsa biri yanlışlıkla kapıyı çalsa telefon sapığı arasa... vb..
Niye öyle oldu neden böyle oldu oturup karalar bağlıyoruz. KV daha beter(sanırım armut dibine düşüyor)
Hemen hastalanır fenalıklar geçirir beni ayrı arar ağlar eşimi ayrı arar ağlar.. Kaza olayı üzerinden gidersek benim düşünce yapım "Cana geleceğine mala gelsin. Daha kötü de olabilirdi." Ama herkes depresyonun eşiğinde gibi.. Düşünmekte baş ağrıları mı dersiniz, hastalanan fenalık geçiren mi dersiniz. Vay bu olay niye oldu vay bu niye başımıza geldi. Kimse iyi tarafından bakmıyor. Ben de üzülüyorum taş kalpli değilim sonuçta ama kimi avutacağımı şaşırdım.. Mutlu olalım diye uğraşrken herkes aksine depresyona giriyor..
Ayy ömür törpüleri resmen.
Sen en sağlıklı şekilde düşünüyorsun.
Şükretmeyen insan mutlu olamaz zaten.
Boşver avutmaya çalışma hıı hee de geç, ne diye kendini yıpratasın ki.
Öyle insanlar da insanın sinirini bozuyor ben de gelemem öyle tiplere. Bence hiç avutmakla uğraşmayın daha kötüsü de olabilirdi şükretmeyi bilin biraz da diyin. Belki bu düşünceyi akıllarına sokarsanız onlarda kendilerini yıpratmayı bırakır.
Öyle insanlar da insanın sinirini bozuyor ben de gelemem öyle tiplere. Bence hiç avutmakla uğraşmayın daha kötüsü de olabilirdi şükretmeyi bilin biraz da diyin. Belki bu düşünceyi akıllarına sokarsanız onlarda kendilerini yıpratmayı bırakır.
Sormayın canlar ya ne desem boşa gidiyor. Sanki uzay boşluğuna söylüyorum.. Surat asıklığı moral bozukluğu ister istemez evdeki huzu etkiliyor. Mutlu olduğum anların bile tadını çıkaramıyorum. Tam güzel birşeyler anlatmaya başlayacağım eşime bi dönüp bakıyorum surat beş karış. Bende heves kalmıyor tabi.
Cidden sukursuzluk bu oluyor. Boyle yapmaya devam etsinler insallah beter bir durum baslarina gelmez.
Sacma sapan hareketler, hic cekemem.
Demekki bir sey yapmışlar zamaninda ki baslarina bir sey gelince "biz ne yaptik da basimiza geldi" diyebiliyorlar.
Madem oyle bol bol sadaka versinler, bi kan akitsinlar..
Okurken daraldım bu kadar daralmaya , dramaya ne gerek var? Trafik b.k gibi sen adam gibi kullansan da arkadan gelip çarpıyorlar, park halindeyken gelip sürtüyorlar, .... oluyor bunlar abartmaya ne gerek var.