- Konu Sahibi natlusefsane
İlk önce hoşbulduk arkadaşlar k.k :) valla sanırım atılmıştım siteden :) yeni üye oldum neyse konumuza geçelim yine bilenler bilir görümce olcak insanla konuşmuyorum, görüşmüyorum hiçbirşekilde, aynı ortamda bile olsak selamlaşmıyorum vs vs, geçen ay kayınvalideye gittim eşimle malüm akşam gittimki kızı orda olmasın diye, kızı sabah 8 akşam 8 annesinde sonra evine gidiyor bilenler bilir :) bende akşam gittim, neyse geçen hafta sonu kaynana bana geldi gelmeden önce ara anneni kesin gelcekmi diye aradık eşimle, anne naber felan yarın gelcenmi bekliyoruz felan derken, bize demezmi yarın gelcem ama kızımla gelcez, nasıl yani dedim zönk oldum :) ben kızınla konuşmuyorum anne bilmiyormusun nasıl yani dedim, napıyım kızım gelmek istiyor, sanki düşmanmısınız felan filan ayy sinirden konuşamadım eşime uzattım telefonu neyse, kapattıkdan sonra dedim eşime yaa ben bu kadar yüzsüz bukadar gurursuz bir insan görmedim, kardeşinle konuşmuyoruz, aynı ortamda bile suratımı çeviriyorum, muhatap olmuyorum, evimde istemiyorum, seni sevmiyorum, senden negatif elektirik alıyorum nişanlı oldugum günden beridir seni sevemedim, sinsi, kıskanç, bencil, kendini begenmiş vs daha neler neler saydım bunları söylemem rağmen evime geldi kaynana ile ama şokkkklardayım, yuh dedim, eşimde gelsin ne olcak diyor, yuhhh ya dedim bana biri böyle söylicek yüzüme , hadi yüzüme bırak hareketlerinden bile anlasam ben ömür billah yüzüne bakmam aynı sokakdan bile geçmem o derece gururluyumdur, ama bu görümcedeki GURURSUZLUĞU bana biri anlatsın, neyse pazar oldu, telefon çaldı eşime abi biz bindim gel durakdan al bizi, eeee tabi durakda konuşucak fısfıs :) neyse zil çaldı geç açtım beklettim kapıda, aaaaa baktım cidden gelmiş kız, içeri girdiler kaynanyı öptüm onuda mecburen ama suratına bakmadan, oturdular ben şoklardayım bir insan konuşmadığı ve onca laf saydığı insanın evine hangi hislerle gelir ben anlamayamadım nasıl bir mide. neyse oturdular ben kaynanamla konuştum kızı ve torunu da var tabi görümcenin kızı odaların kapısını kitledim allahdan yoksa hertarafı kırıp döker ama ikitaşbirbaş odaya girip bütün takı kutumu kurcalamış velet, neyse hiçç muhatap olmadım ben tabi döktürdüm kek. poğaça, kısır, havuçlu salata mayonezli, sakızlı muhallebi, kabak tatlısı, patates çanakları, yaptım, yemek içinde tarhana çorbası, fırında patatesli köfte, birde pilav yaptım, cacık salata, eee yeter daha ne yapıyım eee tabi ben hazırladım sofrayı, görümce olcak kadın sinsi sinsi bakıyor eee odanın kapılarınıda kitledim çatladı giremedi odalara, bilerek yaptım anlasın diye, ama yüz olsan gelmez evime, neyse hadi sofraya anne dedim kıza seslenmedim, oturdu sofraya kızına yedirdi, kendi yemedi eeee bire zındık yüzsüz gurursuz madem evime geldin yüzsüzlük yaptın eeee yüzsüzlük yapıp neden yemek yemiyorsun, madem gururlusun yemekden yemiyorsun, evime ne amaçla geldin, amacın ne, yemek yerken gururlu oluyorsunda, konuşmadıgın seni evine istemediğimi söyledin insanın evine gelirken gurur yapmıyorsun bune perhiz bu ne lahana turşusu, neyse ben yedim içtim kaynanada yedi içti, torunda yedi içti, neyse ben bir çay doldurdum onu içti tabaklar kaldı, neyse sofrayı toplamaya kalktım o tabagına dokunmadığı tabagı gözünün önünde çöpe attım, benim amerikan mutfak salonum o bakımdan gözünün önünde döktüm çöpe, hiç konuşmadım öyle mal gibi annensi ile abisi ile konuştu bende kendi havamda annesi ile konuştum, sonra çaydı kahveydi falan filan akşam oldu kalktılar, kapıya annesini öptüm yolcu ettim ona bakmadım bile. hala şokdayım bu nasıl bir zihniyet bu nasıl gurur haysiyet..
Abisinin evi gelir diyenleri duyar gibiyim aibisin evide olsa ben konuşmadığım eve adımımı atmam, farzedelim benim eniştem benle konuşmasa asla ablamın evine eniştem varken gitmem adım atmam, yani gurur herşeyden önemli benim için.
ABİSİNİn EVİ OLUPDA BUNCA LAF YİYEN GÖRÜMCE OLSANIZ SİZ GİDERMİSİNİZ çok merak ediyorum gidenler neden gider? gitmeyenler neden gitmez? yorumlarınızı bekliyorum...
Abisinin evi gelir diyenleri duyar gibiyim aibisin evide olsa ben konuşmadığım eve adımımı atmam, farzedelim benim eniştem benle konuşmasa asla ablamın evine eniştem varken gitmem adım atmam, yani gurur herşeyden önemli benim için.
ABİSİNİn EVİ OLUPDA BUNCA LAF YİYEN GÖRÜMCE OLSANIZ SİZ GİDERMİSİNİZ çok merak ediyorum gidenler neden gider? gitmeyenler neden gitmez? yorumlarınızı bekliyorum...