şükürler olsun allahım hamileyimmmm

nimetcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
7
0
86
44
İstanbul
ADETİM 3 GÜN GECİKTİ TES ALIP YAPTIM ÖĞLEN ÇOK KOYU 2 KIRMIZI VE HAMİLEYİM. ÇOKKKK MUTLUYUM 2 SENELİK EVLİYİZ 7 AYDI DENİYORDUK OLMUYORDU VE SONUNDA MUTLU SONNN. ALLAHIM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR:dance:

:nazar:ayy maşallah:nazar: darısı bıze ınşşşş.rabbım kucagına almayı nasp etsın ınşşş...tedavı falan goruyormuydunnnn...

allah tamamına erdirsinn
saglıklı bihamilelik geçir inşallah
ama önce şu medeni halini bekar degilde evli yappkaydirigubbakcemile3

Herkese çok teşekkür ediyorum. Evliliğimizin ilk 1 yılı düşünmemiştik eşim korundu , fakat daha sonra korunmayı bıraktık ama olmuyordu son iki aydır doktora gidiyorum ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı ama sonuç alamadık. Bu son ay sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi yapmadı doktorum. Bence olmamasının bütün nedeni stres arkadaşlar çünkü ben ba ay kesinlikle çok rahattım ve düşünmedim hiç hatta doktorun dediği günlerde sadece bir kere ilişki oldu. Çok şükür rabbime oldu hala inanamıyorum allahım bütün isteyenlere versin

Herkese çok teşekkür ediyorum. Evliliğimizin ilk 1 yılı düşünmemiştik eşim korundu , fakat daha sonra korunmayı bıraktık ama olmuyordu son iki aydır doktora gidiyorum ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı ama sonuç alamadık. Bu son ay sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi yapmadı doktorum. Bence olmamasının bütün nedeni stres arkadaşlar çünkü ben ba ay kesinlikle çok rahattım ve düşünmedim hiç hatta doktorun dediği günlerde sadece bir kere ilişki oldu. Çok şükür rabbime oldu hala inanamıyorum allahım bütün isteyenlere versin

:nazar::CüvCüv::nazar: allh bızede tatdırsın ınşşşşş

Amin inşallah . Kan testi yaptırdım sonuç 943,1 çıktı doktorumda çarşamba günü çağırdı acaba kaç haftalık çok sabırsızım

Back
X