Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 6 haftalık hamileyim canım,benim daha ilk hamileliğim inş.bu seferki bebeğini sorunsuz alırsın kucağına allah hepimizin yanında olsun kızlar hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Allah hepinizden razı olsun kızlar..Benim gibi hamile olanlara Allah sağlıklı hamilelik versin ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Bebek isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah..Amin..
Allah sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirip hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah
darısı benim ve benim gibi bebiş isteyen tüm arkadaşlara inşallah bizim için de dua et olurmu canım :Saruboceq:
seninle aynı kaderi yaşamışız benimde ilk bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü şimdi 6 haftalık hamileyim ...bol bol dua ediyorum allahım her isteyene bebeğini bağışla diye..korkular endişeler oluyor inş sorunsuz hamilelik yaşar bebeklerimizi kucağımıza alırız..allah olmayan isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ...