Ben 38yaşındayım.2kez memorialde tüp bebek denemem oldu.2.sınde 6haftalık kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı.2.de doktorum Mustafa acet beydi.3.için gittiğimizde ayrıldıgını ögrendim ve mustafa bey nereye ben oraya gittim.saygılı ve en önemlisi dürüst sizi oyalamıyor ,kandırmıyor.yumurta rezervim az.onun haricinde eşim ve benım sorunumuz görünmüyordu.3denememizde 2yumurtayla başladık ve 1kalite 2embiryomuz oldu.tarnsfer ve ardından 11.gün beta hcg değerim 88.13.gün değerim 222 çıktı.doktorum artık bakmaya gerek yok dedi.3hafta sonra inşallah ikisininde kalp seslerini duymayı nasıp eder Allahım.binlerce kez şükürler olsun rabbime ve binlerce teşekkür doktorum mustafa bey e.dilerim herkez bu mutlulugu yaşar ve dilerim hepimiz o cennet kokusu bebeişlerin kokusunu içimize çekeriz.
Ben 38yaşındayım.2kez memorialde tüp bebek denemem oldu.2.sınde 6haftalık kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı.2.de doktorum Mustafa acet beydi.3.için gittiğimizde ayrıldıgını ögrendim ve mustafa bey nereye ben oraya gittim.saygılı ve en önemlisi dürüst sizi oyalamıyor ,kandırmıyor.yumurta rezervim az.onun haricinde eşim ve benım sorunumuz görünmüyordu.3denememizde 2yumurtayla başladık ve 1kalite 2embiryomuz oldu.tarnsfer ve ardından 11.gün beta hcg değerim 88.13.gün değerim 222 çıktı.doktorum artık bakmaya gerek yok dedi.3hafta sonra inşallah ikisininde kalp seslerini duymayı nasıp eder Allahım.binlerce kez şükürler olsun rabbime ve binlerce teşekkür doktorum mustafa bey e.dilerim herkez bu mutlulugu yaşar ve dilerim hepimiz o cennet kokusu bebeişlerin kokusunu içimize çekeriz.
Ççok mutlu oluyorum böyle bebeği olmayıpta o zorluğu yenenlereBen 38yaşındayım.2kez memorialde tüp bebek denemem oldu.2.sınde 6haftalık kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı.2.de doktorum Mustafa acet beydi.3.için gittiğimizde ayrıldıgını ögrendim ve mustafa bey nereye ben oraya gittim.saygılı ve en önemlisi dürüst sizi oyalamıyor ,kandırmıyor.yumurta rezervim az.onun haricinde eşim ve benım sorunumuz görünmüyordu.3denememizde 2yumurtayla başladık ve 1kalite 2embiryomuz oldu.tarnsfer ve ardından 11.gün beta hcg değerim 88.13.gün değerim 222 çıktı.doktorum artık bakmaya gerek yok dedi.3hafta sonra inşallah ikisininde kalp seslerini duymayı nasıp eder Allahım.binlerce kez şükürler olsun rabbime ve binlerce teşekkür doktorum mustafa bey e.dilerim herkez bu mutlulugu yaşar ve dilerim hepimiz o cennet kokusu bebeişlerin kokusunu içimize çekeriz.
ben 38yaşındayım.2kez memorialde tüp bebek denemem oldu.2.sınde 6haftalık kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı.2.de doktorum mustafa acet beydi.3.için gittiğimizde ayrıldıgını ögrendim ve mustafa bey nereye ben oraya gittim.saygılı ve en önemlisi dürüst sizi oyalamıyor ,kandırmıyor.yumurta rezervim az.onun haricinde eşim ve benım sorunumuz görünmüyordu.3denememizde 2yumurtayla başladık ve 1kalite 2embiryomuz oldu.tarnsfer ve ardından 11.gün beta hcg değerim 88.13.gün değerim 222 çıktı.doktorum artık bakmaya gerek yok dedi.3hafta sonra inşallah ikisininde kalp seslerini duymayı nasıp eder allahım.binlerce kez şükürler olsun rabbime ve binlerce teşekkür doktorum mustafa bey e.dilerim herkez bu mutlulugu yaşar ve dilerim hepimiz o cennet kokusu bebeişlerin kokusunu içimize çekeriz.
hayırlı olsun dr hangi hastanede acaba?
ben cevaplıyım medipol mega da(bağlıcar)
birde dr adı ve ücret konusunda bilgi alabilsem............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?