şükürler olsun RABBİM

adana1301

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
334
2
96
Adana
mrb kızlar bir hafta önce öylesine test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım değerim 4011.9 yani 4 ya da 5 haftalık dedi bayan şuanda iyi bi doktor arıyorum Allah izin verirse 9 ay onunla sürdürmek için şimdi bu değer nası bilgisi olan var mı daha doğum uzmanına gitmedim :ecrin_bebek:

tebrik ederim canıımm..değerin çok güzel..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...güzel bir 9 ayın sonunda Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...amiiinnn...

aminnn :) tebrikler rabbim sag salim kucagınıza almayı nasib eylesin.rabbim olmayanlarada versin inş :)

tatlımmmm hayırlı olsunnn zor ve keyifli bir yolculuk seni bekliyo

gözünaydın cnm tebrik ederim.senin günün geçtikten sonra yaptın deilmi testi.rast gele yaptım dedigin için soruyorum bunu.
darısıı bana olsun insaallahh yaa ramazan bereketiyle geldii maaşşallahh anneleere

tebrik ederim canıımm..değerin çok güzel..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...güzel bir 9 ayın sonunda Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...amiiinnn...

çok sağol canım yaşadığım mutluluğu anlatamam Allah isteyen herkese nasip etsin yüzünü güldürsün amin

gözünaydın cnm tebrik ederim.senin günün geçtikten sonra yaptın deilmi testi.rast gele yaptım dedigin için soruyorum bunu.
darısıı bana olsun insaallahh yaa ramazan bereketiyle geldii maaşşallahh anneleere

Mrb canm teşekkür ederim benim şöyle oldu eşimin işi vardı çarşıda onun vakti olmadığı için ben çıktım adetime daha 5 gün falan var otobüse bindim çok afedersin kustum çok kötü oldum;dönüşte yine otobüste midem bulandı ama bu sefer tedbirimi aldım poşet var yanımda eve geldim uzandım beni hiçbi zaman araba tutmaz şaşırdım ya kalk şurdan 2 dk eczaneye git dedim ne olcakki zaten evlendiğinden beri hemen hemen her ay bunu yapıyosun gittim test aldım ve ilk idrarım da değildi ikinci çizgi pembe çıktı ertesi gün ilk idrarımla yaptım o ilk çizgiyle birebir aynı çıktı hemen kan testi verdim aynı gün ve değerim 4011.9 çıktı darısı başına ve isteyen herkesin başına olsun canım aminnnnnnn:Saruboceq:

Back
X