Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözünaydın kaçıncı haftada duydun ?Bugün kalp atişlarını duydum Allaha cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tam 6 hafta bugun tesekkur ederimcanım gözünaydın kaçıncı haftada duydun ?
Evet cok guzel bir an rabbim herkese nasip etsinGozunuzaydin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin en duygusal an :)
Insaallah sizlerede en hayirlilri.nasip olur tez zamanda cok tesekkurlerçok sevindim maşaallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizlere de nasip etsin inşaallah o güzel duyguyu
![]()
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde zamanında kucagına almayı nasip etsinBugün kalp atişlarını duydum Allaha cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Gozunuz aydin Rabbim akil beden ve ruh sagligi yerinde olan evlat nasip etsin ve gaz sancisi olmasin :) Allah isteyen ve bakabilecek olan herkese nasip etsinBugün kalp atişlarını duydum Allaha cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
MaşallahTam 6 hafta bugun tesekkur ederim
gözünüz aydin saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah...darisi isteyen herkese ve bana haftaya bende kalp atışı ni duymaya gidecegimBugün kalp atişlarını duydum Allaha cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin cnm.cok sagolhayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde zamanında kucagına almayı nasip etsin
Aaa masaallah dua edin bol.benim.dualarim.hepinizle . Ağrın akıntın.bi.sıkıntın.yoksa hiç bişey olmaz.bol bol dua et canımMaşallahBizde 7+1 deyiz cumartesi gidecez doktora bakalım inş duyabilirim
![]()
gözünüz aydin saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah...darisi isteyen herkese ve bana haftaya bende kalp atışı ni duymaya gidecegim
Gözün aydın canım, ben de cumartesi kalp atışı için doktora gidecem inşallah. Bize de dua et teyzesiBugün kalp atişlarını duydum Allaha cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Duam sizlerle insaallah Allahim sizleredebo guzel duyguyu tattirir ve bizleri hic husrana.ugratmasin insaallahGözün aydın canım, ben de cumartesi kalp atışı için doktora gidecem inşallah. Bize de dua et teyzesi![]()
Allah razi olsun canimGözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
sağol canım benimde dualarım seninleAaa masaallah dua edin bol.benim.dualarim.hepinizle . Ağrın akıntın.bi.sıkıntın.yoksa hiç bişey olmaz.bol bol dua et canım