- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım benim, ne güzel bir haber bu. Ne zaman o kalp atışını duyduğumun hayâlini kursam duygulanıyorum. Allah bize de nasip etsin en hayırlı zamanda.
Gercekten cevap verecekken bi işim çıkmış olabilir kusura bakmayın. Rabbim inşaallah tez zamanda yuzunuze güler tek istegim Rabbim hepimizin yuzune gülsün ... bol bol dua edin Allah olmayacak bir seyin hayalini kurdurmaz içiniz rahat etsin bol bol dua ile canim benim.
Amin bence de cok guzlGozunuz aydin canim. Dunyanin en guzel sesi bence. Bende 20 haftalik hamileyim her kontrolde kalp atisini duydugumda ağlamaya başlıyorum. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah..
Merhaba hayirli olsun,daha cok yeni olabilir iki gune bir artisa baktirmaniz gerek hcg degerindeki. Nasil hamile kaldiginizi anlatabilir misiniz Rabbim saglijli gebelik ve bebek nasip etsin cumlemize
E ayrıntıları rica etsem :) kurli nasil yaptiniz ne kuru , bende de.pko var o yuzden merak ettim ,adetleriniz normalde duzenli midir kac gunde bir olur?
Cevabınız iicn teşekkür edrim ,cok sordum zahmet oluyor ama kurun ismini biliyorsaniz yazar misiniz ya da icide2neler olduğunucanım ben hayatım boyunca 6 aydan daha erken adet olduğumu hatırlamam. hep 6-7-8 ay civarı. benim kistlerden biri büyük diğerleri de küçük küçüktü. bu bahsettiğim kür hazır bi şekilde satılıyor. bildiğim kadarıyla sadece yurtdışına satışı var ama sağolsunlar bana da gönderdiler. sabah akşam aç karınla kullandım. gün aşırı ama eğer elinizde bi kan raporu varsa kan değerlerine göre dozunu ayarlıyorlar. adet olduktan 15 gün sonra kullanmaya başladım. adetimin 28.gününde tekrar adet oldum ki bu bir mucize benim için. ardından doktora gittim. kistlerimin çok ufaldığını söyledi. bu ay deneyin çocuk için dedi. adetimin bitişinden bir gün sonra tekrar kullandım kürü aynı şekilde. ardından diğer adetime 5 gün kala yani 23. gününde kan testi yaptırdım çünkü kendimi ciddi anlamda kötü hissediyordum. aşırı yorgunluk vs. çok şükür bugün sabah aldım sonucu. yarın tekrar gitcem kan için. her gün gidip kontrol edicem. bu mutluluğun tarifi cidden yok :)
Arkadşım bu kur dediğim kavanozda geliyor degilmi.kaynatlai bisey degiliçindekileri gizli tutuyorlar canım. üstünde hanımlara özel macun yazıyor. ben bi irtibat numarasından sipariş vermiştim. oradan beni epey bilgilendirmişlerdi. hatta benim adıma takip bile ediyorlardı günlerimi. kullandığım günü adet olma tarihimi yazdım onlara. tam 28. günümde mesaj attılar. adet olmuş olmalısınız diye, cidden de oldum o gün :)
Arkadşım bu kur dediğim kavanozda geliyor degilmi.kaynatlai bisey degil