Merhaba ze_nannn,
Yaklaşık 3 yıl önce Süleymaniye Doğum Evinde heyet raporu çıkarttık ,en fazla 10 gün içinde raporumuzu almıştık ,bizden kimlik fotokopisi,evlilik cüzdanı fotokopisi istenmişti. Ben de 7-8 ay önce çektirdiğim rahim filmimle gittiğimde başka filme gerek olmadığını söyledi doktorum Süha Sönmez.
Arkadaşım BEN 17 yıllık evliyim. Evliliğimin 15.yılında Dr.umun sayesinde, çetin uğraşlardan sonra dünya güzeli bir kızım oldu.O ana kadar gitmediğimiz yer kalmadı.Yurt dışında da 3 sefer tüp bebek denedik; 3. kez hamile kalmıştım fakat 9 ay içinde dünyaya gelmeden aralıklarla ikizlerimi kaybettim.Daha sonra Türkiyeye geldik birkez de G.O.Paşa şafak hastanesinde denedik, o zaten hiç tutmadı,ümidimi kaybettiğim sırada Dr.umu bulduk ALLAH Ondan razı olsun. Önce RABBİM sonra Dr. Süha Bey.
Arkadaşım,
Tecrübeme dayanarak söylüyorum; başka yerlere gidip zamanınızı ve paranızı harcamayın. Benim Dr.uma gidin.ve bana dua edin. ADRESİ :BAHÇELİEVLER MEDİCANA TÜP BEBEK BÖLÜMÜ DİREKTÖRÜ DOÇ.DR.SÜHA SÖNMEZ.Şimdiden inanıyorum, İNŞALLAH hamile kalacaksınız. O kutsal duyguyu sizlerde yaşamalısınız .fakat dediğim gibi doğru adres, doğru doktor çok önemli. RABBİM isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.