Dinini yaşayışına uygulamak,pratikte de kuralına uygun yaşamak için bir cemaate gitmeye bir şeyhin elini eteğini öpmeye ne gerek var?vaktiyle coookkk ünlü bi cemaat vardı herkes ayılıp bayılırdı,şimdi hepsi vatan haini oldu.Birinin gölgesinde yürüyen kendi ışığını göremez.Arkadaşlar erkek arkadaşı veya eşi Süleymanlı cemaatinden olup, baskı ve sıkıntı çeken birileri var mı ? Yani dinini güzel yaşayan bir erkek hayali çoğu kızda elbette vardır. Ama bunu boyutuyla usülüyle yaşamak bana kalsa en doğrusu. Geçenlerde konuştuğum çocuk süleymancı çıktı. Yurtlarında 1 sene kadar kalmış. Ailesi daha doğrusu annesi biraz daha yoğun yaşıyor. Çocuk cemaatin öğretikleri ile bu yaşına kadar gelmiş, yaşantısını hiç bir baskı altında görmeden hür iradesiyle yaşıyor. Fakat geçen bir konuşmamız esnasında haram helal muhabbetimizde tavuğu bile her yerde yemediklerinden frlan bahsedince biraz şaşırmıştım. Çalgısız düğün hayali frlan var. Çocuk 5 vakit namazınds felan. Velhasıl ahlaklı okey de nedir bu süleymancı zihniyeti? Böyle bir cemaat düzeninde evlilik yapan veya yakınlarınızda tanıdığı olan birileri var mı ? Hayat böylr tiplerle daha mı zor yoksa daha mı kolay??
Ya sizi o cemaate sokmak ister ya da terkeder. Başka alternatifi yok. Cemaat dışı evlilik yapılmıyor diye biliyorum.Arkadaşlar erkek arkadaşı veya eşi Süleymanlı cemaatinden olup, baskı ve sıkıntı çeken birileri var mı ? Yani dinini güzel yaşayan bir erkek hayali çoğu kızda elbette vardır. Ama bunu boyutuyla usülüyle yaşamak bana kalsa en doğrusu. Geçenlerde konuştuğum çocuk süleymancı çıktı. Yurtlarında 1 sene kadar kalmış. Ailesi daha doğrusu annesi biraz daha yoğun yaşıyor. Çocuk cemaatin öğretikleri ile bu yaşına kadar gelmiş, yaşantısını hiç bir baskı altında görmeden hür iradesiyle yaşıyor. Fakat geçen bir konuşmamız esnasında haram helal muhabbetimizde tavuğu bile her yerde yemediklerinden frlan bahsedince biraz şaşırmıştım. Çalgısız düğün hayali frlan var. Çocuk 5 vakit namazınds felan. Velhasıl ahlaklı okey de nedir bu süleymancı zihniyeti? Böyle bir cemaat düzeninde evlilik yapan veya yakınlarınızda tanıdığı olan birileri var mı ? Hayat böylr tiplerle daha mı zor yoksa daha mı kolay??
Önceden içlerinde olan biriydim ama inanın ki çok zor sizin içinArkadaşlar erkek arkadaşı veya eşi Süleymanlı cemaatinden olup, baskı ve sıkıntı çeken birileri var mı ? Yani dinini güzel yaşayan bir erkek hayali çoğu kızda elbette vardır. Ama bunu boyutuyla usülüyle yaşamak bana kalsa en doğrusu. Geçenlerde konuştuğum çocuk süleymancı çıktı. Yurtlarında 1 sene kadar kalmış. Ailesi daha doğrusu annesi biraz daha yoğun yaşıyor. Çocuk cemaatin öğretikleri ile bu yaşına kadar gelmiş, yaşantısını hiç bir baskı altında görmeden hür iradesiyle yaşıyor. Fakat geçen bir konuşmamız esnasında haram helal muhabbetimizde tavuğu bile her yerde yemediklerinden frlan bahsedince biraz şaşırmıştım. Çalgısız düğün hayali frlan var. Çocuk 5 vakit namazınds felan. Velhasıl ahlaklı okey de nedir bu süleymancı zihniyeti? Böyle bir cemaat düzeninde evlilik yapan veya yakınlarınızda tanıdığı olan birileri var mı ? Hayat böylr tiplerle daha mı zor yoksa daha mı kolay??
İslamiyette kul ile Allah arasında başkasına gerek var mıArkadaşlar erkek arkadaşı veya eşi Süleymanlı cemaatinden olup, baskı ve sıkıntı çeken birileri var mı ? Yani dinini güzel yaşayan bir erkek hayali çoğu kızda elbette vardır. Ama bunu boyutuyla usülüyle yaşamak bana kalsa en doğrusu. Geçenlerde konuştuğum çocuk süleymancı çıktı. Yurtlarında 1 sene kadar kalmış. Ailesi daha doğrusu annesi biraz daha yoğun yaşıyor. Çocuk cemaatin öğretikleri ile bu yaşına kadar gelmiş, yaşantısını hiç bir baskı altında görmeden hür iradesiyle yaşıyor. Fakat geçen bir konuşmamız esnasında haram helal muhabbetimizde tavuğu bile her yerde yemediklerinden frlan bahsedince biraz şaşırmıştım. Çalgısız düğün hayali frlan var. Çocuk 5 vakit namazınds felan. Velhasıl ahlaklı okey de nedir bu süleymancı zihniyeti? Böyle bir cemaat düzeninde evlilik yapan veya yakınlarınızda tanıdığı olan birileri var mı ? Hayat böylr tiplerle daha mı zor yoksa daha mı kolay??
Kendilerinden birinin kesmesi gerekiyor galiba. Sadece tavuk değil diğer bütün kesim hayvanları için.Tavuk neden yemiyorlarmış???
Domuz evet de tavuk neden…
Helal kesim.Tavuk neden yemiyorlarmış???
Delilikte nirvana ülkesi olduk… Bu nedir böyle…Kendilerinden birinin kesmesi gerekiyor galiba. Sadece tavuk değil diğer bütün kesim hayvanları için.
Kendileri dışında helal kesim yapan yok mu?Helal kesim.
Parayı nasıl kendi ceplerine indirecekler başka türlü?kendi markaları dükkanları mağazaları marketleri şirketleri var ,var da var.Tavuk neden yemiyorlarmış???
Evet biliyorum yapılanmalarını ama bu tavuk olayı baya baya ilginç.Parayı nasıl kendi ceplerine indirecekler başka türlü?kendi markaları dükkanları mağazaları marketleri şirketleri var ,var da var.
Makine kesimi falan mı var bazı kesimhanelerde bilmiyorum. Belki ondan helal kesim olmuyordur.Delilikte nirvana ülkesi olduk… Bu nedir böyle…
Neden biyle bir erkek hayaliniz vardi?Arkadaşlar erkek arkadaşı veya eşi Süleymanlı cemaatinden olup, baskı ve sıkıntı çeken birileri var mı ? Yani dinini güzel yaşayan bir erkek hayali çoğu kızda elbette vardır. Ama bunu boyutuyla usülüyle yaşamak bana kalsa en doğrusu. Geçenlerde konuştuğum çocuk süleymancı çıktı. Yurtlarında 1 sene kadar kalmış. Ailesi daha doğrusu annesi biraz daha yoğun yaşıyor. Çocuk cemaatin öğretikleri ile bu yaşına kadar gelmiş, yaşantısını hiç bir baskı altında görmeden hür iradesiyle yaşıyor. Fakat geçen bir konuşmamız esnasında haram helal muhabbetimizde tavuğu bile her yerde yemediklerinden frlan bahsedince biraz şaşırmıştım. Çalgısız düğün hayali frlan var. Çocuk 5 vakit namazınds felan. Velhasıl ahlaklı okey de nedir bu süleymancı zihniyeti? Böyle bir cemaat düzeninde evlilik yapan veya yakınlarınızda tanıdığı olan birileri var mı ? Hayat böylr tiplerle daha mı zor yoksa daha mı kolay??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?