sultan papağanı olanlar ??

Ben internetten araştırmıştım. Püskürtme yapabileceğin şişeye ılık su çok az bişeyde elma sirkesi. Ben öyle banyosunu yaptırıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bn sade su kullaniyordm aslinda sirkyede dewam ederm ;)

Ama emin olmak istersen veterinere yada bilen birine danış. Bizimkilerde çünkü bitlenme durumu olmadı. Bitlenince nasıl olurlar bilemedim.

Yani anlttklrm disinda bisey yok aslnda insanlrn yorumlri uzdu bni cok meraklilar haywanlri hasta etmeye,, baska ilac faln kullaniyormusn

Yani anlttklrm disinda bisey yok aslnda insanlrn yorumlri uzdu bni cok meraklilar haywanlri hasta etmeye,, baska ilac faln kullaniyormusn

İnsanlar bilip bilmeden pek meraklı yorum yapmaya. Arada suyuna konan vitamin var ondan kullanıyorum. Onun haricinde ilaç kullanmadım şimdiye kadar.

İnsanlar bilip bilmeden pek meraklı yorum yapmaya. Arada suyuna konan vitamin var ondan kullanıyorum. Onun haricinde ilaç kullanmadım şimdiye kadar.

Bnmde kullnmya niyetm yok ta nedense insanlr surekli kimyasal taraftari

Bnmde kullnmya niyetm yok ta nedense insanlr surekli kimyasal taraftari

Doğal yöntemler varken gerek yok. Kuşunun bulunduğu yer ceyran yapacak bir yerde olmazsa kolay kolay hasta olmuyorlar maşaallah

Doğal yöntemler varken gerek yok. Kuşunun bulunduğu yer ceyran yapacak bir yerde olmazsa kolay kolay hasta olmuyorlar maşaallah

Bnde oyle diorm da yok ilac kullan yok witamn yok kokar akar diolr senn dedklern su serpti yuregime zaten su an kasinmio ;) sirkede doktm suya

Bnde oyle diorm da yok ilac kullan yok witamn yok kokar akar diolr senn dedklern su serpti yuregime zaten su an kasinmio ;) sirkede doktm suya

Onlar ara ara kaşınıyo. Alsında kaşınma değil temizik onlar için😊 hatta dişi almakla daha iyi yapmışsın cnm. Dişiler daha sessiz erkleklerine göre. Yani bizim erkek sultana göre yazıyorum aslında. Yazın sabahın 7-8 gibi başlıyo. Bağırıyo. Üstünü açıyorum salona koyuyorum. O zaman biraz susuyo beyefendi😊

Onlar ara ara kaşınıyo. Alsında kaşınma değil temizik onlar için😊 hatta dişi almakla daha iyi yapmışsın cnm. Dişiler daha sessiz erkleklerine göre. Yani bizim erkek sultana göre yazıyorum aslında. Yazın sabahın 7-8 gibi başlıyo. Bağırıyo. Üstünü açıyorum salona koyuyorum. O zaman biraz susuyo beyefendi😊

Bizimki gayet sakin;) zifiri karanlk we ortuden korkuyor zaten pek otme olayida yok;))) hala bna da alisabilmis deil

Son düzenleme:
Bizimki gayet sakin;) zifiri karanlk we ortuden korkuyor zaten pek otme olayida yok;))) hala bna da alisabilmis deil

Dişiler biraz ürkek oluyor. Alışması biraz zaman alıyor. Evet sesi nadir çıkar.

merhabalar benımde bır 6 aylık erkek paşam var fakat bize hıc alısmıyıyor sureklı tıss sesı cıkarıp bızı ısırmaya calısıyor nıye boyle yapıyor anlamıyorum ben yeterınce ılgılenıyorum konusturmaya calısıyorum fakat gene ısırmak ıstıyo gecenlerde keyfı yerıne geldı ve paşa dedı yemını suyunu hıc bıseyını eksık etmıorum ama gene ısırıyo

Back
X