• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultan papanm hasta cok uzgunum (((

ya dün aldım daha bize alışmadı henüz biliyorum ama aclıktan ölürse mahvolurum elimle vermeyi denedim ama yanına yaklaşınca hırlamaya başlıyo bende iyice ürkmesin diye yanına yaklaşmıyorum bakalım nolcak gelişme olursa yazarım bu arada selin sanki bizim kuşun resmini cekmişsin aynısı:)

gözlerı felan baygınmı yanı bı hastalık belırtısı varmı yada çok uyuyomu
eger bole seyler varsa hemen bı vet. götur ama olece durup etrafı ızlıosa felan uzuntudndır ıcın rahat olsun

yok cnm ne uyuması gece bile bi ara sessizce gidip baktm gözleri acıktı hasta degil tüyleri ve bakışları cok saglıklı sıradan 30 kuşluk bi kafesten almadım zaten cok aradım paşa sadece 2 kuşluk bi kafesteydi ve cok saglıklı alışana kadar biraz ugraşcaz heralde olsun ölmesinde ugraşırız..

ok dıkat et gozun ustunde olsun cok uzun sure yemek yemezse vet gotur en azndan vıtamn versın çok zor yenı ve ufak bı hayvnla ugrsmak katlanıcaz artık benmde kopegm hıc durmuo gecelerı aglıo sureklı ne yapıcaz bılmıyrm ama onu o sekılde bıle cok cevyrm kıyamyrm kızmaya bıle

aynen bende hayvanları seviyorum bakabilecek bi bahcem olsa her türden doldururum heralde:)cvpların için teşekkürler sık sık yazmaya calışıcam.saolun

merhaba arkadaslar ben 2 gün önce sultan papagani aldik yaklasik 7 aylik belki daha fazla bir erkek. Ama geldiginden beri hicbirsey yemedi su ictiginide görmedim.Sadece zeminde bi iki yem kabugu gördüm.Ve ayni zamanda geldiginde hafif isaldi ama simdi baya bi isal zorla yapiyor ve cok yapiskan bir diskisi var yaparken uzuyor ve piste kokuyor cok .Lütfen bana yardim edin daha alismadan hasta oldu ne yapabilirim?

Back
X