Sultanbeyli Saygı Hastanesi

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.509
49.040
798
Burada doğum yapan var mı? Nasıl buldunuz? Özellikle Pelin Koca'ya doğum yaptıran var mıdır?

4 sene önce sezeryan dogum yaptim nihan hanım doktorumdu memnun kaldım hastane eh iste ameliyat ekibi cok ilgili sevgi doluydu hemsireler hepsi iyiydi ilgiliydi belki simdi degismistir bilemiyorum ama cok konforlu yemek oda vs degildi ama ihtiyaci karsilar

4 sene önce sezeryan dogum yaptim nihan hanım doktorumdu memnun kaldım hastane eh iste ameliyat ekibi cok ilgili sevgi doluydu hemsireler hepsi iyiydi ilgiliydi belki simdi degismistir bilemiyorum ama cok konforlu yemek oda vs degildi ama ihtiyaci karsilar

Memnun kalmadiginiz durumlari biraz daha acar misiniz?

Ustunden cok zaman gecti canim dogumdan sonra hic gitmedim bana uzak kalabalik bir hastane doktora diyecegim yok cok iyiydi hastane ozamanlar devlet hastanesinden farksizdi ben ilk dogumumu erdem hastanesinde yaptim tabi kıyaslama yaptim ikinci saygida olunca erdem birkac tık üstte her acidan ucuncu dogumum erdemde olacak

Ustunden cok zaman gecti canim dogumdan sonra hic gitmedim bana uzak kalabalik bir hastane doktora diyecegim yok cok iyiydi hastane ozamanlar devlet hastanesinden farksizdi ben ilk dogumumu erdem hastanesinde yaptim tabi kıyaslama yaptim ikinci saygida olunca erdem birkac tık üstte her acidan ucuncu dogumum erdemde olacak

O zaman erdemi de bir deniyim. Çok sağolun.

merhaba kızlar,

yakın zamanlarda saygı hastanesinde doğum yapan ? yada memnun kaldığınız doktorlar hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba? mailimi yanıtlarsanız sevinirim.

Kızlar buraya giden yokmu yakın zamanda.? şükran hanım için memnun kalan duydum en son...

erdem hastanesinde hangi dr a gidiyosunuz

Yakınız heralde Ersoy u düşünmüyo musunuz Suna hanım varmış galiba

sultanbeylide ikamet ediyorum yeni taşındım pek bilmiyorum ama yakın olsun istiyorum. orası bana küçük geldiği için düşünmedim ama denemekten zarar çıkmaz. suna hanım nasılmış peki?

sultanbeylide ikamet ediyorum yeni taşındım pek bilmiyorum ama yakın olsun istiyorum. orası bana küçük geldiği için düşünmedim ama denemekten zarar çıkmaz. suna hanım nasılmış peki?[/QUO

Bizimde işyeri Sultanbeyli de Saygı ya da küçük diyolar hiç gitmedim. Bizde yeniyiz kartal da oturuyorum orda da doğru düzgün hastane yok. Suna Hanım ı da burdan biri yazmış. Emsey daha büyük ama uzak, siz şimdiye kadar nereye gittiniz

Bende ersoya bakayım o zaman. saygı ve ersoy fiyat olarak aynı. emseyede gittim kontrole doğum fiyatları yüksek geldi biraz. orta halli bişey olsun istiyorum. testleri devlette yaptırıyorum ücretsiz hem.. sanada tavsiye ederim. bir kısım acele etme dedi son aylarda bak dedi ama dün ufak bi kanama olunca nereye gideceğimi bilemedim. yinede erkenden doktor arayışına girmek gerekiyor. sen suna hanıma gidince haber verirmisin?

Yeni
Bende ersoya bakayım o zaman. saygı ve ersoy fiyat olarak aynı. emseyede gittim kontrole doğum fiyatları yüksek geldi biraz. orta halli bişey olsun istiyorum. testleri devlette yaptırıyorum ücretsiz hem.. sanada tavsiye ederim. bir kısım acele etme dedi son aylarda bak dedi ama dün ufak bi kanama olunca nereye gideceğimi bilemedim. yinede erkenden doktor arayışına girmek gerekiyor. sen suna hanıma gidince haber verirmisin? HANDEOR HANDEOR

Merhabalar saygı hastanesinde şükran Türk var giden anne adayimiz var mı? Henüz ben Dr ayarlamadım. İstanbul Sultanbeyli yeni taşındım.

Iyi akşamlar arkadaşlar bende sultanbeyli saygi hastanesine gidiyorum.Daha once ersoyda gitmedigim kadin dogumcu kalmadi Bedia hanim Banu hanim Suna hanim ve nihayet Hatice hanimda karar kildim. Suna hanim iyi fakat cok yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyo. Hatice hanimi samimi buldum. Simdi Hatice hanim saygi hastanesine geçmiş bende otomatik olarak saygiya geçtim. Hastane olarakta saygi ersoya göre daha donanimli. Gitmek isterseniz Opr.dr Hatice Korkmaz. Şükran hanimin odasini kullaniyor. Ve Akşam 6dan sonra hastanede. Bigun calisip bigun çalışmıyor. Aksam saati olmasi sakinlik acisindan da cok rahat oluyor. Şükran hanima gidip memnun olan arkadaşlarım da var onuda deneyebilirsiniz. Uzun oldu biraz kusura bakmayin. Ama dr konusunda hassasim,her dr da rahat edemediğim için herkesi öyle zannediyorum. Seçenekler varken en iyisi neden olmasin derim hep.. Teşekkür ederim. Herkese Allah kolaylik versin.

merhaba üzerinden zaman geçmiş fakat bende bir türlü karar vermiyorum hamileliğimin ilk haftalarında şükran hanma gittim sonra devlete devam etttim ama ne bileyim içimden ona devvam etmek gelmiyor Pelin Koca nın isimini duydum ama kararsızım Hatice diyenleride duydum ama benim için açıklayıcı ve detaylı bakması çok önemli önerdiğiniz doktor tam olarak öyle mi

Hatice hanimi tavsiye ederim canim denemende fayda birde dedigim gibi aksam 6dan sonra hastanede olduğu için geniş geniş görüşme şansın var.Dışarda bekleyen ya az yada hiç olmadığı için gayet rahat oluyor.Herzaman öyle mi tabi bilemem ama bana hep öyle denk geldi;)

Merhaba bnde saygi hastanesine gidiyorum doktorum pelin koca bn memnunum muayne ederken tek tek acikliyo bazi dktrlar soylemiyo bile.. Hamileligimin basindan beri ona gidiyorum dogumada inslh orda olcak

Back
X