Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 sene önce sezeryan dogum yaptim nihan hanım doktorumdu memnun kaldım hastane eh iste ameliyat ekibi cok ilgili sevgi doluydu hemsireler hepsi iyiydi ilgiliydi belki simdi degismistir bilemiyorum ama cok konforlu yemek oda vs degildi ama ihtiyaci karsilar
Ustunden cok zaman gecti canim dogumdan sonra hic gitmedim bana uzak kalabalik bir hastane doktora diyecegim yok cok iyiydi hastane ozamanlar devlet hastanesinden farksizdi ben ilk dogumumu erdem hastanesinde yaptim tabi kıyaslama yaptim ikinci saygida olunca erdem birkac tık üstte her acidan ucuncu dogumum erdemde olacak
Ustunden cok zaman gecti canim dogumdan sonra hic gitmedim bana uzak kalabalik bir hastane doktora diyecegim yok cok iyiydi hastane ozamanlar devlet hastanesinden farksizdi ben ilk dogumumu erdem hastanesinde yaptim tabi kıyaslama yaptim ikinci saygida olunca erdem birkac tık üstte her acidan ucuncu dogumum erdemde olacak
Kızlar buraya giden yokmu yakın zamanda.? şükran hanım için memnun kalan duydum en son...
Yakınız heralde Ersoy u düşünmüyo musunuz Suna hanım varmış galiba
sultanbeylide ikamet ediyorum yeni taşındım pek bilmiyorum ama yakın olsun istiyorum. orası bana küçük geldiği için düşünmedim ama denemekten zarar çıkmaz. suna hanım nasılmış peki?[/QUO
Bizimde işyeri Sultanbeyli de Saygı ya da küçük diyolar hiç gitmedim. Bizde yeniyiz kartal da oturuyorum orda da doğru düzgün hastane yok. Suna Hanım ı da burdan biri yazmış. Emsey daha büyük ama uzak, siz şimdiye kadar nereye gittiniz
Sevil hanıma gittim canim dogumumda erdemde olduerdem hastanesinde hangi dr a gidiyosunuz