Doğuma Hazırlık Sultançiftliği Batı Bahat hastanesi.DOKTOR HAMZA BAHAT doğum yapan varmııı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
63
643
kızlar aslında artık zaman yaklaşıyo doktorum konusunda endişem olmaması gereki sabit bi doktor için ama yinede merak ediyorum
Bu hastanede doğum yapan,tanıdığı doğum yapan var mı?
Ve doktoru Hamza Bahat olan.arada Can Keven de oluyo.
İyi doktorlar gibi çok rahatlar ben hiç kasılmıyorum hep olumlu şeyler söylüyolar ama ne biliyim.Doğum nasıl olur sonrası odası falan çok merak ediyorum.
Çünkü aşırııı kalabalık bir hastane.Ama bu civarda bu önerildi bana diğerleri çevrem tarafından kara deftere alınmıştı :)

bence en kısa surede baska ıyı hastane bulmalısın teyzem orada dogum yaptı doktorun adınnı hatırlamıyorum ama ne doktor nede hastane hiç iyi değildi teyzem sezeryan ile dogum yaptı o hastaneden enfeksiyon kaptı ve 4 ay yataktan kalkamadı cocuguna bakamadı sürekli ameliyat yerınden apse alındı tekrar tekrar dkildi düşün teyzemı amelıyattan cıkardıklarında agızına rahat nefes alabilmesi için bişey takıolar ya onnu takmamıslardı kadın nefes alamıyodu odası sadece bır yatak gırıcek kadar küçüktü ve yenı amelıyattan cıkmıs kadın ve bebek odadayken temzlıkcıler bol camasır suyuyla odayı sildi anlıycagın gırışten çıkışa kadar kavga ettik bu 4 sene onceydı tabı ama ben olsam kac sene gecerse gecsın asla o hastaneye gıtmem helede amelıyat, dogum, operasyon için
Rabbim bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah siz bunun gıbı ve buna benzer seyler yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…