Sultangazi ve çevresi

Pink Freud

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
474
694
33
28
Herkese merhaba arkadaşlar,
İstanbul Sultangazi’de yaşıyorum (görev sebebiyle) 😢. Bu ilçede ve çevresinde önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve hastane var mıdır? Önceliğim açıkçası iletişimi iyi olan bir doktor bulup çalıştığı hastanede yenidoğan ve yetişkin yoğunbakımı oluyor olması.
Daha önce deneyimlediğiniz, hala gittğiniz veya çevrenizden gelen önerilere ihtiyacım var. ☺️
Teşekkürler 🌸

Herkese merhaba arkadaşlar,
İstanbul Sultangazi’de yaşıyorum (görev sebebiyle) 😢. Bu ilçede ve çevresinde önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve hastane var mıdır? Önceliğim açıkçası iletişimi iyi olan bir doktor bulup çalıştığı hastanede yenidoğan ve yetişkin yoğunbakımı oluyor olması.
Daha önce deneyimlediğiniz, hala gittğiniz veya çevrenizden gelen önerilere ihtiyacım var. ☺️
Teşekkürler

P Pink Freud med istanbul hastanesinde doktora Halise hanım çok tatlı biridir kendisi eğer gebe kalırsam ona gitmeyi istiyorum bi kaç kere muanesi için gittim her zaman memnunum kendisinden

En son muane ücereti 200 küsürdü ama ben infertilite tedavisinden dolayı Bayadır gitmiyorum ücret çok artmıştır DİE düşünüyorum arıyıp bilgi alabilirsinz belki
Aslında bana çok yakın bir hastane. Ama internetteki yorumlar çok iç açıcı duymuyor, olumsuz yorumlar da çok fazla 😢 kafam karıştı açıkçası..

Aslında bana çok yakın bir hastane. Ama internetteki yorumlar çok iç açıcı duymuyor, olumsuz yorumlar da çok fazla 😢 kafam karıştı açıkçası..
Bence her yer için kötü yorumlar çıkacaktır hangi hastaneye bakarsanız bakın siz yinede bi ınstagramına göz atın isterseniz her Perşembe günleride soru cevap yapıyor kendisi

Bahçelievler Medipol’e gidiyorum hamileliğimin başından beri. Doğumu da orada yapacağım inşallah. Çok yakın değil ama belki size de uyar çok memnunum ben.

Bahçelievler Medipol’e gidiyorum hamileliğimin başından beri. Doğumu da orada yapacağım inşallah. Çok yakın değil ama belki size de uyar çok memnunum ben.
Ah bahçelievler çokkk uzak. Henüz arabamız da yok. Otobüs metro vs kullanarak oralara gitmek çok zorlar beni 😢 inşallah arabamızı alabilirsek değerlendirebilirim teşekkür ederim ☺️

Back
X