Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
AKP Kadın Kolları: Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde
AKP Eskişehir Kadın Kolları bugün Eskişeher'e gelecek olan Davutoğlu için spor salonuna, "Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde yazılı pankart açtı.
dis.jpg

Davutoğlu'nun AKP Eskişehir 5. Olağan Genel Kurulu'nda yapacağı konuşma için salona asılan pankartlarda şu ifadeler yer aldı: "Padişahım, sultanım, Abdülhamid’im, emanetin artık emin ellerde rahat uyuyabilirsin", "Sormuşlar ’nerelisin’ diye ’daha evlenmedim’ demiş, ’Hoşgeldin’ memleketine enişte"

53f40-padisah1_1.jpg

habersol

şimdi ben bunların hepsine köle desem,padişahın tebaasısın desem laf söylerler.Özgür değilsin desem laf söylerler.
Ama padişahım çok yaşanın altındaki açılım budur.
Yani kral çıplakta olsa padişahım çok yaşa zihniyetidir.Sen köle o padişah.

Hayırlısı bakalım birde burdan nasıl olacak eğitim.Umulur ki iyi olsun inşallah birşeyler düzelir.Denemedik birşey bırakılmadı.Belki öze dönmek bir nebze nefes aldırır.Her yol bir umutla başlanıyor.Allah sonumuzu hayır etsin.. Şu eğitim düzelsin..

Hayırlısı bakalım birde burdan nasıl olacak eğitim.Umulur ki iyi olsun inşallah birşeyler düzelir.Denemedik birşey bırakılmadı.Belki öze dönmek bir nebze nefes aldırır.Her yol bir umutla başlanıyor.Allah sonumuzu hayır etsin.. Şu eğitim düzelsin..

Yanlış yere yazdın,eğitim değil sultan köşesi burası :KK53:

Birgün biri çıkıp sana bir dilek hakkı vereceğiz ne yapmak istersin dese rte nin beynine girmek isterim neyin kafasını yaşıyor,o beyin nasıl işliyor görmek için.
napıyım çok merak ediyorum bu düşünce şeklini aklım mantığım almıyor

Siyonistler Abdülhamid'i sevmezdi.
Ne alaka derseniz,anlayan anlamıştır. :KK51:

Toprak satışı ve taht ile ilgili hikayelerden ötürü siyonistlerin sevmediğini söylemişsiniz sanırım. Ben sevip sevmeme meselelerinin üst düzeyde ideolojiler ve geçmişin kinini tutmaktan ziyade çıkarlarla daha ilgili olduğunu düşünüyorum :)

Back
X