Elektrikli Süpürgeler Sulu mu? kuru mu?

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba kızlar.

Dün akşam eşim elektrikli süpürge almış.
Ben ondan sulu istemiştim.
O aceleyle farkında olmadan torbasız kuru süpürgeden almış.
Değitirsem mi bilemedim.
Kullananlar hangisi daha iyi?
Sulu süpürge mi**?
Yoksa kuru tip süpürge mi?
Yardımcı olursanız memnun olurum:38:

benim kardeşim sulu süpürge almıştı.ama nasıl yapıyorsa kullanırken hep devriliyordu ve su dökülüp makinayı bozuyordu.en sonunda susuz kullanmaya başladı:34:

ne tarz sulu bir süpürge istiyorsun bilmiyorum ama annemde sulu sistemi olan bir temizlik robotu var; tertemiz yapıyor. Bende de toz torbalı var çok pratik ama ben süpürgemi kendim almamıştım şu an alacak olsam kesinlikle sulu sistem olanlardan alırdım.

benim kardeşim sulu süpürge almıştı.ama nasıl yapıyorsa kullanırken hep devriliyordu ve su dökülüp makinayı bozuyordu.en sonunda susuz kullanmaya başladı:34:

Ben de bunu düşündüm.
Eşim değiştirelim istersen dedi.
Dur ben bi kızlara sorayım da ondan sonra karar vericem dedim.
Teşekkürler kızlar..

oglum oldugunda berı sulu sıstem kullanıyorum, o kadar guzel temızlıyokı anlatamam,

her gun acıyorum genede su sımsıyah oluyo

cok mennununm ben sahsen

bazı ınsanlara zor gelıyo temızlık bıtınce soyle calkalayıp bı kenera kaldırmak,

ben philipsin fc8734 toz torbasız olanını kullanıyorum
süper emiş gücüne sahip, makinenin kendi temizliğide çok kolay
şiddetle tavsiye ederim

Arzum marka hem sulu hem kuru çekim gücü sıfır tavsiye etmiyorum,arızalanmasını bekliyorum kaldırıp çöpe atacağım süpürmek işkence!

dyson kullanıyorum...çok ama çok memnunum..yani bence toz torbasız kuru süpürge:)

annem ilk çıktığında bibuçuk milyardan fazlaya almıştı
8 senedir kullanıyoruz
o çok memnun ama ben hiiç değilim
şeker döküldü atıyorum.Kuruda hemen çıkar süpürgeyi çek geri koy...ama suluda çıkar makinayı,aç üstünü,suyunu doldur,geri tak,şekerleri çek,aç üstünü,suyunu boşalt,geri tak,lavobayı temizle..Anamm uğraş dur
hiç pratik değil.Bi de devamlı yeniliyosun suyunu.Yani mikrobu mite'ı suyun içine hapsediyo da sonra o mikrobu evuçlayıp çöpe atan yine sensin...
ben oyumu kurudan yana kullanıyorum:))

Back
X