Sulu ve beyaz akıntı

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.310
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Herkese merhaba bu cuma saati rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin için ve kendim için dua ediyorum tez zamandan herkesin hamilelik haberini alırız inşallah bir şey sormak istiyorum adetime 6 gün var ben reglimin gelmesine 1 hafta varken akıntım oluyor ama bunun gibi sıvı bir akıntım olmamıştı hep katıydı belim falan ağrıyor ama göğüslerim normal adet zamanımda olan ağrı sadece farklı olarak çok özür dileyerek göğüs uçlarım çok belirgin adetimi 1 2 gün geçse test yapsam sonuç çıkar mı normal mi yani belirtilerim onu öğrenmek istiyorum

Amin inşallah rabbim senin de kucağını boş bırakmasın Erken gebelik testi yapabilirsin adet öncesinde ben yapıcam benim de 6 gün adetime yarın ya da diğer gün yapcam ben de bakalım. Normal gebelik testini adetin gelmez ise 5. ve ya 6. Gün yapın diye okumuştum. Burda kızlar da hep ayni tarihleri önermişler.Umarım hamişsindir

Erken gebelik testini adetime 10 gün varken yapmıştım ama çoook silik beyaz çizgi görmüştüm ya da hayal gördüm sanırım biraz daha sabredip beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı oluyor diğer türlü

Çok erken yapmışsınız ama 10 de yapılmasına rağmen erken yumurtlamışsanız da çıkma ihtimali vardı silik çizgi olsa da görmüşsünüz. Umduğunuz gibi olsun

Çok erken yapmışsınız ama 10 de yapılmasına rağmen erken yumurtlamışsanız da çıkma ihtimali vardı silik çizgi olsa da görmüşsünüz. Umduğunuz gibi olsun
Amiin cümlemizin inşallah yorumlarınız içinde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…