• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sülük tedavisi

leilarya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar adetlerim düzensiz pcos değilim. Geçen ay hsg çektirdim hsgden sonra kasıklarıma sülük tedavisi yaptırdım. Hala adet olmadım 45 gün oldu ilişkiden sonra pembe bir akıntı oluyor ara ara da sağ kasığımda batma gibi oluyor acaba sülük ters bişey yapmış olabilir mi tereddütteyim yaptıran var mı aranızda

Kızlar adetlerim düzensiz pcos değilim. Geçen ay hsg çektirdim hsgden sonra kasıklarıma sülük tedavisi yaptırdım. Hala adet olmadım 45 gün oldu ilişkiden sonra pembe bir akıntı oluyor ara ara da sağ kasığımda batma gibi oluyor acaba sülük ters bişey yapmış olabilir mi tereddütteyim yaptıran var mı aranızda
Merhaba bende bugün kasıklarıma sülük yaptırdım 3 kez hacamat oldum ilk sırttan tarama 2. De kasık lardan be belden 3. De de kasık ben ayak üstü ve ayak bilegimin biraz ustune yaptirdim dün bugünde kasiklarimdan sülük yaptirdim siz faydasini gordunuz mu nasil gecti sureciniz

Back