Sülük yaptıranlar sonuçları hamile kalabilenler

Bhrygz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
265
110
53
30
Arkadaşlar Kasıklara veya rahme sülük yaptıktan sonra fayda gördünüz mü hamile kalabilen var mı birbirimize bilgi verelim lütfenn

Tüp bebek tedavim öncesi sorasi hep devam ettim sülük tr hacematta yaptırdım.

Arkadaşlar Kasıklara veya rahme sülük yaptıktan sonra fayda gördünüz mü hamile kalabilen var mı birbirimize bilgi verelim lütfenn
Lütfen içinize doktor olmayan kişiler tarafından bişey sokturmayin yahu

Ama dışardan hacamat yaptırın tabi 🙏belde cektirebilirsiniz ablam cektirmisti hemen hamile kalmisti

Çocuk için hacamatta yaptırdım ( rahimden değil ama normal) göbek te çektirdim otlarla kürlerle haşır neşir oldum. Allahım her yolu denemişim resmen şu an farkettim :KK57:

Lütfen içinize doktor olmayan kişiler tarafından bişey sokturmayin yahu
Ben 25 yaşındayım tam 10 yıldır çikolata kisti yüzünden perişanım ne hayatım kaldı ne uykum kaldı 3 defa ameliyat oldum tekrar tekrar çıktı şimdi yine 6 cm ameliyat olmaktan içim yapış yapış oldu sizde bizim durumumuzda olsanız fil şifa deseler kendinize fil sokarsınız :)

Ben 25 yaşındayım tam 10 yıldır çikolata kisti yüzünden perişanım ne hayatım kaldı ne uykum kaldı 3 defa ameliyat oldum tekrar tekrar çıktı şimdi yine 6 cm ameliyat olmaktan içim yapış yapış oldu sizde bizim durumumuzda olsanız fil şifa deseler kendinize fil sokarsınız :)
daha 25 yaşındasınız bi sakin olun yaşıtlarınız daha yüksek lisans falan yapıyo.öyle çağdışı şeyler yapmayın doğru düzgün araştırma hastanesine tüp bebek merkezine falan gidin

bilmediğiniz yere yaptirmayin ama esim ayagina yaptirdi ortalik kan gölü oldu ora daha tehlikeli olabilir

Derdiniz büyük yükünuz ağır biliyorum ama bunun için canınızı tehlikeye atmanız çokta akıl sağlığınızi yerinde gösteren bişey değil bence

daha 25 yaşındasınız bi sakin olun yaşıtlarınız daha yüksek lisans falan yapıyo.öyle çağdışı şeyler yapmayın doğru düzgün araştırma hastanesine tüp bebek merkezine falan gidin
Allah aşkına ne biliyorsunuz da ne konuşuyorsunuz tüp bebekte yaptım o ilaçlar beni mahvetti neler çektiğini insan sadece kendisi bilir ben sülük yaptım yapalı sadece uyuya biliyorum doktora da gittim tahlil yapıp geri gönderdi ağrıyla kal yada ameliyat olursun ama yumurtan kalmaz dedi cahil değilim çok şükür cahillik önce önyargıdan başlar

Allah nasip kısmet ederse been 😍hem kapalı tuplerım acıldı hem cıkolata kıstım kayboldu😍
Yurd dışında dünya genelinde uygulanan
Sağlam klinikle ve ehli kişilerle istikrarlı yapıldığında güzel sonuçlar veren bı uygulama hacemat ve sülük.. Bende yıllardır yaptiriyorum bicok rahatsızlığıma çok iyi geldi..
Birlikte hem hastane ile hemde alternatif olarak bu yöntemle inşallah güzel şeyler olur.Ama yaşam tarzınız yeme içme devamında önemli şeyler.Hicbirsey bir anda sihirli değnek görevi görmez.
Ama çocuk işi 10 kere tüp yapsan olmadimi olmayabilir bunun kesin şunla olur diye bı garantisi yok tabiki.
İnşallah inanarak devam edin.🌺 Yapmak isteyenler güzel klinikler çok, ehli kisilerde yaptirin.Kendiniz yapmayin kesinlikle..

Son düzenleme:
Back
X