Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen içinize doktor olmayan kişiler tarafından bişey sokturmayin yahuArkadaşlar Kasıklara veya rahme sülük yaptıktan sonra fayda gördünüz mü hamile kalabilen var mı birbirimize bilgi verelim lütfenn
Ben 25 yaşındayım tam 10 yıldır çikolata kisti yüzünden perişanım ne hayatım kaldı ne uykum kaldı 3 defa ameliyat oldum tekrar tekrar çıktı şimdi yine 6 cm ameliyat olmaktan içim yapış yapış oldu sizde bizim durumumuzda olsanız fil şifa deseler kendinize fil sokarsınız :)Lütfen içinize doktor olmayan kişiler tarafından bişey sokturmayin yahu
daha 25 yaşındasınız bi sakin olun yaşıtlarınız daha yüksek lisans falan yapıyo.öyle çağdışı şeyler yapmayın doğru düzgün araştırma hastanesine tüp bebek merkezine falan gidinBen 25 yaşındayım tam 10 yıldır çikolata kisti yüzünden perişanım ne hayatım kaldı ne uykum kaldı 3 defa ameliyat oldum tekrar tekrar çıktı şimdi yine 6 cm ameliyat olmaktan içim yapış yapış oldu sizde bizim durumumuzda olsanız fil şifa deseler kendinize fil sokarsınız :)
Derdiniz büyük yükünuz ağır biliyorum ama bunun için canınızı tehlikeye atmanız çokta akıl sağlığınızi yerinde gösteren bişey değil benceBen 25 yaşındayım tam 10 yıldır çikolata kisti yüzünden perişanım ne hayatım kaldı ne uykum kaldı 3 defa ameliyat oldum tekrar tekrar çıktı şimdi yine 6 cm ameliyat olmaktan içim yapış yapış oldu sizde bizim durumumuzda olsanız fil şifa deseler kendinize fil sokarsınız :)
çagdısı değil de alternatif tıp diyelimdaha 25 yaşındasınız bi sakin olun yaşıtlarınız daha yüksek lisans falan yapıyo.öyle çağdışı şeyler yapmayın doğru düzgün araştırma hastanesine tüp bebek merkezine falan gidin
Allah aşkına ne biliyorsunuz da ne konuşuyorsunuz tüp bebekte yaptım o ilaçlar beni mahvetti neler çektiğini insan sadece kendisi bilir ben sülük yaptım yapalı sadece uyuya biliyorum doktora da gittim tahlil yapıp geri gönderdi ağrıyla kal yada ameliyat olursun ama yumurtan kalmaz dedi cahil değilim çok şükür cahillik önce önyargıdan başlardaha 25 yaşındasınız bi sakin olun yaşıtlarınız daha yüksek lisans falan yapıyo.öyle çağdışı şeyler yapmayın doğru düzgün araştırma hastanesine tüp bebek merkezine falan gidin
Siz akıl sağlığınızla kalın ama büyük konuşan da muhtaç kalır bunuda unutmayınDerdiniz büyük yükünuz ağır biliyorum ama bunun için canınızı tehlikeye atmanız çokta akıl sağlığınızi yerinde gösteren bişey değil bence
Yurd dışında dünya genelinde uygulananAllah nasip kısmet ederse beenhem kapalı tuplerım acıldı hem cıkolata kıstım kayboldu
![]()