Sumkuren Prens

Size güzel bir tavsiye vercem mutlaka uygulayın.cocugunuzun burnu tıkalı ve sumkurmuyorsa onu iliktan daha sıcak suda banyosunu yaptirin.zaten buharlı oluyorya o buharla burnu yumuşar.siz burnunu silin o ara aksın burnu.o sumkurmesede olur.siz sık sık burnunu sıkın acımadan.sık banyo yaptırın.hasta olucak diye banyodan kacmayin.inanin daha çabuk toparlaniyor.ikinci tavsiyemse nazal burun yıkama var çocuklar için.oda super,eğer izin verirse çocuğunuz ph dengeli tuzlu suyla bütün burnundaki ne varsa çıkıyor.bir burun deliğinden sıvıyı sıkıyorsunuz diğer burun deliğinden hepsi çıkıyor.onuda bir deneyin.ama banyo yaptirin muhakkak.bol limonlu tavuk suyu çorbada iyi gelir geçmiş olsun
Ben de çocuklarıma kullanıyorum o ürünü gerçekten süper ama kbb uzmanı kullanmayı abartmamamı çünkü bir zaman sonra kulak hastalıklarını tetiklediğini söylemişti. Bir anda buruna basınçlı su gidince kulağa etki ediyormuş.

Sizin vasıtanızla paylaşayım dedim.

Cok sagolun o burun banyosunu denicem.
Evet bu ara hep tavuk corbasina bogdum cocugu, sabah yumurtasina bile tavuk suyu attim:bicak:
Ben eline peceteyi alsin Allah ne verdiyse honkursun istiyorum cok mu sey istiyorum :olamaz:
Ya inanın bizim yegende aynıydi..7 yaşında filan öğrendi bence küçük annesi siz şimdilik idare edin zamanla öğrenir ins

Konuyla ilgili bilgim yok,bizim evin sumkuremeyen arkadasi henuz 27 aylik
Ben sumkuren prensinizi cok begendim yaaa ne tatliymis:KK200: onu demeye geldim:KK15:

2 gün oldu Avrupadan döneli, ben de diyorum bunlar nasıl her yerde bu kadar rahat sümkürüyor. Var gücüyle hem de.. :KK57:

3 yaşındaki velet dedesi sayesinde öğrendi :)
Abdest alırken kayınpederim artık nasıl sümkürüyorsa çocuk abdesti o zannediyor :)) ama işime geldi çünkü artık hasta olduğunda gunde 5 vakit abdest alıyor :))

Bunun yanında biri daha yazmış, burun yıkama kiti kullanıyorum. Oğlum 9 aylıkken hasta olduğundan beri, bana aspiratör den daha saglıklı ve pratik geliyor :)

Back
X