Şundan bulmama yardım edin:-D

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Canlarim kocama nişanlıyken cift geyik karacadan toss markasina ait beyaz yakasi ve dugme yeri siyah seritli su gömlek ten almistim. Bayılıyordu ona. Onceki gun sordum nerde die bilmem evde kalmis heralde ony alalim mutlaka dedi.dun kvme gidince sorduk utana sıkıla çıkardı çamaşır suyuyla yikamis siyah şeritler olmus b*k kahverengi:-D kizarsin aramazsin belki die demediydim dedi. Eşim cok üzüldü. Kiyamadim bugün gittim aldığımız yere bktim ama yok. Bu sekil bir gomlek ariorum alip onu mutlu edim istiorum. Hic denk geldinizmi? Baktim ama bulamadim...
Not:2sene once faln aldiydim.

Bence zor ya. Ama siz bi avm'ye gidip, sadece karaca markasina degil, butun magazalara girip elinizde fotografla sormaniz şansinizi daha da arttirir.baska markalarda da o model olabilir, sadece karacaya bagli kalmamaniz daha iyi olur diye dusunuyorum 😊

güzel gömlekmiş..
benim herif de beğenir bunu..
bulursan bana da hbr et canım.. :))

kardeşimde ve dayımda var nereden aldıklarını bilmiyorum gördüğümde sorar yazarım buraya

Canm ayaklarim agridi ama bulamadim bulamadim bulamadimm yaaarrrr :-D
güzel gömlekmiş..
benim herif de beğenir bunu..
bulursan bana da hbr et canım.. :))
Ayy keske bulsammm :-D guzeldi gercekten:-D
Tudorsta var bunlardan 30 tl civarı yanlış hatırlamıosam
Ahh parasi hic sorun diil kocamin gozlerindeki o aci var yaaa ...yarin hemen gidip bakarım.
kardeşimde ve dayımda var nereden aldıklarını bilmiyorum gördüğümde sorar yazarım buraya
Bekliorum en erken zamandaa:-D

http://www.fabrika-tr.com/GOMLEK_4385.html#.U9FzKR8vNkA

yakası değil ama düğme kısmı şeritli eh benziyor hiç yoktan iyidir avm gezmenize yok siparişle ayagınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…