Suni sancı ile doğum çok zormu :(

Tugbaa03

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
134
0
16
İstanbul
Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım:18:

29 agustosta suni sancı ile dogum yaptım. doguma 15 günüm vardı ama bizim kız beklemedi. normal dr muayenesine gittim çatı muayenesi yapılacaktı ve doğum şeklime karar verilecekti. muayenede 4 cm açılmam olduğunu söyledi. istersen hemen dogurtayım seni istersende yarın sabah gel dedi ben şoklardayım. eve gittim hazırlıklarımı yaptım duşumu aldım bi güzel uyudum sabahta hastaneye gittik. gider gitmez yatışım yapıldı ve serum takıldı. verdiler suni sancıyı. bşta çok verdiler bebişimin kalp atışları yavaşlayınca azar azar verdiler. bi saat kadar adet sancısı gibi sancılarım oldu. ebe beni dogumhaneye aldı ve suyumu patlattı. geri döndük sancı odasına yarım saat daha sancı çektim ama sancılarım sıklaşmıştı dakikada 2 defa sancım geliyordu ve beni doguma aldılar. çokta zor değil suni sancı. kendi sancın gelse saatlerce çekiyosun ama ben 9 da hastaneye gittim 11 de melegim dogdu. korkulacak birşey yok ve normal dogum bambaska bebeğinin içinden kayıp gittiğini hissediyorsun ve o andan sonra zaten hiçbir sancın kalmıyor. bebeğini o an alıyosun kucagına. harika bi duygu. bu duyguyu defalarca yaşasam yine doyamam

Canımm ne güzel kolay doğumunolmuş maşallah ama senin açılman varmışhiç değilse benim açılmam yok bebeğimde kanala inmemiş daha açılmam olsa suni sancıyı kabul ederim bilmiyorum yaa inşallah pazar gününe kadar normal doğum olur :18:

O zaman bol bol hareket ediceksin son zamanlar insan iyice ağırlaşır biliyorum ama benim açılma oldugu gün deli gibi yorulmustum dogum öncesi bütün işlerimi halletmiştim bol bol yürüdüm hastaneye yürüyerek gitmiştim 45 dakikalık yol. BoL yürüyüş ve hareketin faydasını dogumda gördüm. İnsallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına koklarsın bol bol :))

Canımmm inşallah çokk sağol

Ben suni sancıyla doğum yaptım.Kişiden kişiye değişir diyorlar ama ben öldüm öldüm dirildim.Düşünün aradan 3 ay geçmiş we ben o anı düşünmekten uyuyamayarak bu satırları yazan biriyim.Doktorları da anlamıyorum sanırım artık normal doğğum yapan doktora dewlet daha iyi puan weriyor diye böyle suni sancıyla doğurtma meraklısı bunlar doktorları sewmiyorum.Çocugunuzun hayati tehlikesi olmadığı sürece bekleyin derim.40 hafta 3 günlüktü azar azar arada sancılarım da geliyordu.Bebeğin kalp atışları mı zayıflamış orası benim için hala net değil bana suni sancı ile seni doğurtalım çok az wereceğim dedi 5 birim miş! ölemedim 3 saat sonunda rahim açılmış 2 den 7cm çıkmış .Belki de köyde mahrumiyet diyarında bilmeden doğum yapmak en güzeli hafta geçmiş miş milleti okuyorum 42. haftada doğurmuş of çok üzgünüm.hakkımı helal etmiyorum.biraz kendime geleyim şikayet edeceğim.Başımda ben sancıdan titrerken guya özel hastane ebesi niye titriyorsun ki demesini hiç unutamıyorum.İnşaallah o da çeker o sancıyı da beni hatırlar .Bimere şikayet edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…