29 agustosta suni sancı ile dogum yaptım. doguma 15 günüm vardı ama bizim kız beklemedi. normal dr muayenesine gittim çatı muayenesi yapılacaktı ve doğum şeklime karar verilecekti. muayenede 4 cm açılmam olduğunu söyledi. istersen hemen dogurtayım seni istersende yarın sabah gel dedi ben şoklardayım. eve gittim hazırlıklarımı yaptım duşumu aldım bi güzel uyudum sabahta hastaneye gittik. gider gitmez yatışım yapıldı ve serum takıldı. verdiler suni sancıyı. bşta çok verdiler bebişimin kalp atışları yavaşlayınca azar azar verdiler. bi saat kadar adet sancısı gibi sancılarım oldu. ebe beni dogumhaneye aldı ve suyumu patlattı. geri döndük sancı odasına yarım saat daha sancı çektim ama sancılarım sıklaşmıştı dakikada 2 defa sancım geliyordu ve beni doguma aldılar. çokta zor değil suni sancı. kendi sancın gelse saatlerce çekiyosun ama ben 9 da hastaneye gittim 11 de melegim dogdu. korkulacak birşey yok ve normal dogum bambaska bebeğinin içinden kayıp gittiğini hissediyorsun ve o andan sonra zaten hiçbir sancın kalmıyor. bebeğini o an alıyosun kucagına. harika bi duygu. bu duyguyu defalarca yaşasam yine doyamam