Buna en yakın benım heralde. Ben carsamba gunu sunı sancı ıle dogum yapacagım bebegım yarın da gelmezse. Sabahtan yatısım olacak ve acılmaların meydana gelmesı ıcın serum verılecekmıs. Sunıde acılma olmazsa sezeryan yapılıyormus.Forumda sureklı okudum sunı sancıdan memnun olan da varr cook acı ceken de var.Herkesın acı esıgı aynı degıl.Allahım hepımıze hayırlı dogumlar versın cnm ya.Son zamanlarda sunı sancı ıle doguran bırı olur da yazarsa bız de okuruz barı. Olmadı carsambayı bekleyelım ben yasadıktn sonra buraya yazarım
bildiğim kadarıyla ben anlatmaya çalışayım.geçen hafta kontrolüm vardı,33 haftalık hamileyim ben de.gebelik şekerim var ve bebeğim de biraz iri.doktorum muhtemel doğum tarihinden sonra normal şartlarda 10 gün bekliyoyorum ama senin durumunda riskli olur,eğer 40. haftada olmazsa en fazla 2-3 gün bekler sonra müdahale ederim dedi.yani gebeliğinde bir risk yoksa beklenebiliyor canım,bana bile 2-3 gün beklerim dedi,ondan sonrası riskli olur dedi.inşallah ihtiyaç kalmaz d kendi sancılarımızla doğum yaparız.ben suni sancı istemiyorum öyle bir durum olursa sezeryan isteyeceğim.açıkçası suni sancıyı çekip arkasından sezeryan olabilme ihtimali bana biraz korkunç geliyor.keşke kendi trihinde olsa da hiç bunlara gerek kalmasa:26:elfida senin doğum tarihin 7-8 gün geçmiş sanırım. benim doktorum beklenen doğum tarihim olan 13 aralığa kadar bebek gelmezse ertesi gün 14 aralıkta suni sancı verelim olmazsa sezeryanla alalım bebeği diyor. ben en azından 13 aralıktan sonra bir hafta daha beklemek istiyorum. bebeğin kendi sancımla doğmasını istiyorum. bir yandan da bu bebeği riske atmak mı olur diye de korkuyorum. belki senin doktorun sana açıklamıştır. normal doğum tarihinden sonra bir süre daha beklemenin sakıncaları var mı?
benimde yarın sabah 7 de yatışım yapılcak suni sancı vericekler bizim tosunpaşa çok kilo aldı diye doktor beklemek sadece doğum için sıkıntı yaratır dedi. zaten artık iyice ağırlaştım yürüyemiyorum evin içinde bacak ağrılarım iyice arttı. yoksa bende kendi sancımla gelsin isterdim açıkcası.
benimde yarın sabah 7 de yatışım yapılcak suni sancı vericekler bizim tosunpaşa çok kilo aldı diye doktor beklemek sadece doğum için sıkıntı yaratır dedi. zaten artık iyice ağırlaştım yürüyemiyorum evin içinde bacak ağrılarım iyice arttı. yoksa bende kendi sancımla gelsin isterdim açıkcası.
elfida senin doğum tarihin 7-8 gün geçmiş sanırım. benim doktorum beklenen doğum tarihim olan 13 aralığa kadar bebek gelmezse ertesi gün 14 aralıkta suni sancı verelim olmazsa sezeryanla alalım bebeği diyor. ben en azından 13 aralıktan sonra bir hafta daha beklemek istiyorum. bebeğin kendi sancımla doğmasını istiyorum. bir yandan da bu bebeği riske atmak mı olur diye de korkuyorum. belki senin doktorun sana açıklamıştır. normal doğum tarihinden sonra bir süre daha beklemenin sakıncaları var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?