• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni sancı ile doğum zor mu?

duyguux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
1
0
1
21
36 haftalık gebeyim. Bebeğim 3 haftadır kilo almıyor karın çevresinde gelişim geriliği var. 37.haftada suni sancı ile doğuma alacaklar. Bu benim ikinci doğumum olacak sancıdan çok korkuyorum. İlk defa suni sancı alacağım. Sizce kaç saat sürer doğum suni sancı ile doğurmak nasıl bir şey çok mu acı verici. Tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Bu kişiden kişiye değişen bir şey yaa olumsuz yorum gelir falan stres yapmayın bence. Çok zor geçti sancıya dayanamadım diyen de tanıyorum, adet sancısından fazla bi şey hissetmedim diyen de

37+3 te Kolestaz sebebiyle suni sancıyla doğurdum. Valla çok güzeldi doğumum ya çok şükür. Çok da kısa sürdü inşallah sizin de öyle olur. Doğum bu tabi ki biraz ağrı olacak 😁

36 haftalık gebeyim. Bebeğim 3 haftadır kilo almıyor karın çevresinde gelişim geriliği var. 37.haftada suni sancı ile doğuma alacaklar. Bu benim ikinci doğumum olacak sancıdan çok korkuyorum. İlk defa suni sancı alacağım. Sizce kaç saat sürer doğum suni sancı ile doğurmak nasıl bir şey çok mu acı verici. Tecrübelerinizi dinlemek isterim.
Bir tanidigim ilkini kendi sancisiyla ikinciyi suni sanciyla dogurmustu ikinci daha guzelmis hizli oldu demisti :)
Dogum kisiye ozeldir ne duyarsaniz duyun etkilenmeyin hep rahat kolay olucak Allahin izniyle diye dusunun ben oyle yapiyorum Allah hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin🌸

Back
X