Suni sancı ile doğum

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
Merhabalar yeni normal Doğum yapan sevgili annelere sorum olacak lütfen bilgisi olanlarda yazsın Pazartesi'ye kadar doğurdum doğurdum doktor salı günü yatış yapacağız dedi suni sancı verecekler hiçte iyi şeyler okumadım iyice gerildim ve huzursuzum ister istemez elimde değil rahatlatmaya çalışıyorum kendimi suni sancı ilk doğumun zor olduğunu açılma olmazsa sezeryana alıyorlarmış direk şimdi o güne kadar normal sancımın gelmesi için ne yapmam lazım ne yaptınız yada yapmadınız yürüyüş yapıyorum 1 saat aralıksız hurma yemedim kivi aldım kuşburnu çayı aldım birde ilişki öneriyorlar eşime söyledim korkuyor bişey olur diye garip garip yüzüme baktı ne yapıcam ben suni sancıda istemiyorum sezeryanda dua ediyorum sürekli kızlar yardım edin bana lütfen

mrh aslında yapman gerekenleri yapmşsın ilişkiye girmek rahmin açılmasına neden oluyo ama ne kadar sağlıklı son dönemde bilmiyorum

iliski bir de gogus simulasyonu cok etkili, ben ertesi gun dogurdum

canim ayni durumda bi arkadasim vardi gunde 2-3 saat tempolu bir sekilde yurudu ve sicak su ile dus aldi 3-4 kere hergun..
bu cocuk bugun dogacak dedi dedi o cocuk o gun dogdu :9:
insaallah sende de yarar 1 saatten fazla yuru Allah kolaylik versin

canim ayni durumda bi arkadasim vardi gunde 2-3 saat tempolu bir sekilde yurudu ve sicak su ile dus aldi 3-4 kere hergun..
bu cocuk bugun dogacak dedi dedi o cocuk o gun dogdu :9:
insaallah sende de yarar 1 saatten fazla yuru Allah kolaylik versin

Maşallah ben her akşam alıyordum duş sıcak biraz duruyordum bende 3 kere yapıyım bari son günler tşk ederim verdiğin bilgi için

Çok ağır olanlar hariç ev işi yapabilirsiniz , Aşağı yukarı yapılabilecekleri yapmışsınız. Gerisini oluruna bırakın , hayırlısı olsun.

Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.

Çok ağır olanlar hariç ev işi yapabilirsiniz , Aşağı yukarı yapılabilecekleri yapmışsınız. Gerisini oluruna bırakın , hayırlısı olsun.

Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.

Sağol âmin canım allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inş zaten evde dolanıyorum topluyorum sonra nefes nefese kalıyorum haliyle

Bende aynı durumdayım doktor salı günü çağırdı eğer açılma yoksa suni sancı verecek sanırım. Ben epidural normal düşünüyorum ama kısmet korkmuyorda değilim.rabbim yardımcımız olsun

Bende aynı durumdayım doktor salı günü çağırdı eğer açılma yoksa suni sancı verecek sanırım. Ben epidural normal düşünüyorum ama kısmet korkmuyorda değilim.rabbim yardımcımız olsun

Âmin canım epidural riskleride var herşeyi bilmek ne kötü ya inş doğal doğum olur kendi sancın geldiğinde beyin ara ara dinlenmen ve ıkınmanın kolay bir hormon salgılıyor Rabbim dağına göre kar verir sancıdan korkmuyorum sezeryan ve suni sancıdan korkuyorum :14: bakalım Rabbim hayırlı doğumlar versin

Âmin canım epidural riskleride var herşeyi bilmek ne kötü ya inş doğal doğum olur kendi sancın geldiğinde beyin ara ara dinlenmen ve ıkınmanın kolay bir hormon salgılıyor Rabbim dağına göre kar verir sancıdan korkmuyorum sezeryan ve suni sancıdan korkuyorum :14: bakalım Rabbim hayırlı doğumlar versin

Bakalım nasipse bizde bugün yarın doğururuz inşallah.daha vaktimiz var sonuçta.salıya kadar suni sancıya gerek kalmadan doğuralım allahın izni ile.

Bende 2 cm açılma var pazartesiye kadar gelmezse suni sancı diycekler bende kabul etmiycem .Çok kaynar suyla sakın duş alma , ev işi yaparsan da uzanmadan yapmalısın .Bence bu kadar da kendini kasma normal doğum istersen normal olur .Kız bebekler erken , erkek bebekler geç gelirmiş .Sanada bana da sağlıklı normal doğum diliyorum .
:nazar:

Back
X