Suni sancı ile doğum

Merhaba. ben de 41. haftada suni sancı ile doğum yaptım.bebeğimin doğmaya hiççç niyeti yoktu. herkes hergün arıyor bizden haber bekliyordu millete laf anlatmaktan çok sıkılmıştım.aynen benim de doktorum yatış yapıcaz suni sancı,olmazsa sezryan dedi. her arayan herşeye karıştı ayy sezeryan yaptırma ay yok suni sancıyı sakın kabul etme...sanki herkes doktor..
neyse sonunda suni sancı aldım ve toplam 7,5 saatte bebeğim doğdu. sancıyı çekerkenki süreç evet zor,ama sonra bebeğin yüzünü görünce eser kalmıyo,öyle dayanılmayacak bişey değil. tek bir sorun var,o da saatlerce sancı çekip de bebeğin sancıya cevap vermemesi ve sonunda sezeryana alınman.işte o zaman o sancıyı boşa çekmiş olursun böyle olcağını bilsem direk sezeryana giderdim dersin ama bence denemeye değer. ben denedim ve pişman olmadım. çünkü normal doğumdan sonra iyileşme süreci çok hızlı oluyo. sezeryanın sonrası zor. benim kızım şimdi 1 aylık,ikimiz de gayet iyiyiz
Benide suni sanci ile doğum yapan bor kaç arladaşim rahatlatti bende kendi sancimla doğum isterim tabiki ama hayatimizdaki her sey o kadar yapaylaştıki sancinin bile doğalını çekemiyoruz :) biraz agri hissetsem kasiklarimda nerdeyse sevincten oynayacağim sanci geliyor diye ama devami yok malesef hayirlisini istiyorum Allah.tan. normal sanci ile doğum başlayip sezeyana girmek zorunda kalan da cok oluyor herşey kısmet

Allah'ın dediği olur o ol derse kim durabilir tabi tedbirimi aldım takdiri Allah'tan artık dışkı olayını araştırdım sadece dışkı dışında bebekte sıkıntı yoksa sorun olmuyormuş zaten yaptığı dışkı hijyenik bende 42 hafta doğurmuşum kardeşlerimde sanırsam anneme çektim :) ben evde doğmuşum hemde boynuma 2 defa kordon dolanmış şekilde Allah'a emanet napalım boşuna bekleme olarak görme bence denemeye değer he yarın doktorum hemen seni sezeryana Yada suni sancı vermemiz lazım derse tatbiki ne bebeğimi nede kendimi riske atarım

Bende sali gidicem ins.benimde dr.um bekleyelim dese bende beklerim ama doğumu başlatmamız gerekiyor derse itiraz etmem. Kismet der kabul ederim. Ve kendi sancim gelecegine dair hiç ışık göremiyorum kendimde :) şuana kadar yapmam gereken herseyi denedim ama tık yok :) seninde hayirli haberlerini bekliyorum yarin yaz insallah

Kızlar sizde durumlar nasıl. bugün 40+5 olduk ama bizim kızın keyfi yerinde:)ne yaptıysam olmadı.hurma,ananas..demek ki gerçekten her şeyin bir vakti saati var.Allah hayırla sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin hepimize de.bizde birazdan kontrole gideceğiz inşallah.hayırlısı bakalım…

ben de kasığıma giren ufak bi ağrıda acaba başlıyor mu diyorum bi bakıyorum geçivermiş.dün akşam içim sıkıldı.sizinde anlayacağınız gibi insanın kafasında ister istemez bir sürü soru dolaşıyor.yazmanın iyi gelebileceğini düşündüm,aynı duyguları paylaştığımız için sizinle de paylaşmak istedim.duygularımıza tercüman olması temennisiyle....

Hadi gel bebeğim
Gel ki huzur bulsun yüreğimiz,ısınsın yuvamız
Gül yüzünle tomurcuklar açsın bahçemizde
Cennet kokun sarsın odamızın dört bir köşesini
Minicik ellerinle tut yüreklerimizden
Hadi gel bebeğim
Fazla bekletme bizi
Nasıl da özledik seni bir bilsen
Nasılda ihtiyacımız var sana
Toprak yağmuru nasıl bekliyorsa hasretle
Nasıl çatlamış çöl olmuşsa susuzluktan
Yokluğunla bunca sene
Çatladı çöl oldu yüreğimiz
Biz de öyle bekliyoruz seni
Hadi gel de filizlensin içimizdeki tomurcuklar
Hadi gel meleğim seni bekliyoruz...

Evet yarın sabah 7de yatışım yapılıyor bugün gittim doktora 2 cm açılmam varmış birde rahmim yumuşaması iyimiş normal doğuma müsaitmiş başlatmamız lazım dedi bana dua edin kızlar bende sancı çekerken size dua edicem sancı çeken hamilenin duası kabul olurmuş kızlar kendinize iyi bakın büyük ihmalle bir mühlet gireninden topiğe :(

Evet yarın sabah 7de yatışım yapılıyor bugün gittim doktora 2 cm açılmam varmış birde rahmim yumuşaması iyimiş normal doğuma müsaitmiş başlatmamız lazım dedi bana dua edin kızlar bende sancı çekerken size dua edicem sancı çeken hamilenin duası kabul olurmuş kızlar kendinize iyi bakın büyük ihmalle bir mühlet gireninden topiğe :(

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Umarım herşey yolunda gider dualarım seninle. Darısı başımıza inşallah :18:

Allah yâr ve yardımcın olsun canım.Allah seni ve bebişini korusun.İnşallah sağ sağlim kavuşursun yavruna.darısı bizlerin başına..

bana da doktor perşembe sabahtan aç gel,duruma göre değerlendirelim dedi.açıklık yokmuş hiç sancım da yok:(sizce sezeryan mı yapacak dersiniz..bu konuda cevap verirseniz sevinirim.
aklımdaki tek düşünce kızıma sağ sağlim kavuşmak artık..

Doğurdum kızlar merakta kalmayın diye yazıyorum daha sonra gelişmelerle gelicem inş a.e.o kızlar Allah kurtarsın

allah analı babalı buyutmeyi nasip etsn canım bende 02 02 pazar günü suni sancıyla dogurdm kızımı sımdı 9 günlük olduk ben pazar sabahı suyum patladı sancı falan yoktu saat 10 dan 17 ye kadar sunı sancı cektım ve 17:05 te kızımı kucagıma aldm rabbım herkese nasıp etsın ınsallah :1:

allah analı babalı buyutmeyi nasip etsn canım bende 02 02 pazar günü suni sancıyla dogurdm kızımı sımdı 9 günlük olduk ben pazar sabahı suyum patladı sancı falan yoktu saat 10 dan 17 ye kadar sunı sancı cektım ve 17:05 te kızımı kucagıma aldm rabbım herkese nasıp etsın ınsallah :1:

Canım seninde Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli bende 04.02 salı günü suni sancıya doğum yaptım sabah 9 da almaya başladım 17.15 te doğurdum dikişlerim var çok az bugün 10 günlük olduk göbeğimiz düştü sarılık risk ki vardı geçti göbeği çok az kanlandı sende de oldumu? Rabbim herkez nasip etsin isteyenlere tabiki suni sancıyı tavsiye etmiyorum çok zorlandım ama doğum yaptıktan sonra sanki o sancıları kasılmaları ben çekmemişim gibiydi hele kafası çıktıktan sonra çok hafifliyor insan inanılmaz birşey Allah yavrularımızı bize bağışlasın âmin :8:

ALLAH analı babalı büyütsün kızlar gözünüz aydın.bende 7 şubatta suni sancı ile doğum yaptım.akşam 11 de verdiler sabah10.35te canım kızım dünyaya gözlerini açtı.sancı çekmek evet biraz zor ama annelik dünyadaki en güzel duygu.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Canım seninde Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli bende 04.02 salı günü suni sancıya doğum yaptım sabah 9 da almaya başladım 17.15 te doğurdum dikişlerim var çok az bugün 10 günlük olduk göbeğimiz düştü sarılık risk ki vardı geçti göbeği çok az kanlandı sende de oldumu? Rabbim herkez nasip etsin isteyenlere tabiki suni sancıyı tavsiye etmiyorum çok zorlandım ama doğum yaptıktan sonra sanki o sancıları kasılmaları ben çekmemişim gibiydi hele kafası çıktıktan sonra çok hafifliyor insan inanılmaz birşey Allah yavrularımızı bize bağışlasın âmin :8:

Amin canim hafif kanlanma bende de oldu 2 gune gecti zaten ama suan gaz sancilarimz başladı gece uykularimiz hic yok gunduz biraz daha sakin senin bebis nasil uyuyo mu gaz basladi mi sizde de inan suan uykusuzluktan cift görüyorum :) temizlik yapamiyrm ev les gbi bugn 25 gunluk olduk bakalm 40mz cikinca düzelir inss bebisle seni öpüyorum insallah senin ki uslu bi melektir benim prenses birazck hırçın galiba :)

Amin canim hafif kanlanma bende de oldu 2 gune gecti zaten ama suan gaz sancilarimz başladı gece uykularimiz hic yok gunduz biraz daha sakin senin bebis nasil uyuyo mu gaz basladi mi sizde de inan suan uykusuzluktan cift görüyorum :) temizlik yapamiyrm ev les gbi bugn 25 gunluk olduk bakalm 40mz cikinca düzelir inss bebisle seni öpüyorum insallah senin ki uslu bi melektir benim prenses birazck hırçın galiba :)

Bende uykusuz geceler ve gazlar mahvetti valla Allah'tan annem yanımda benim biraz olsun uyuyorum 40 kımız çıkmak üzere Allah kolaylık versin bebişini güle güle büyüt çok öptüm 2nizide :)

Bende uykusuz geceler ve gazlar mahvetti valla Allah'tan annem yanımda benim biraz olsun uyuyorum 40 kımız çıkmak üzere Allah kolaylık versin bebişini güle güle büyüt çok öptüm 2nizide :)

Bizim 40mz persembe cikiyr canm pazarda mevlutumuz var hayirlisiyla benm cadi hala uyanik uyutmaya çalışıyorum bikac gündür cok sakindi hatta geceleri de uyumaya baslamisti ama 2 gecedir yine canıma okuyor :) insallah düzene girer bu uyku problemi anne olmak cok zor gerçekten ama verdigi mutluluk paha biçilemez :) siz nasilsinz bebisle bu arada kizimn adi nisa nur senin melegin adi ne?

Back
X