Var canım güzel hikayeler olmaz mı. Kötü şeyler okumamaya çalış. Gerçi ben de herşeyi okurdum doguma yakın. İnsan merak ediyor kötü hikayeleri de
Ben Balıkesir şehir hastanesinde doğum yaptım. Çok tecrübeli ebelerle yaptım doğumumu. Bana cok güven verdiler çok motive olmuştum sağolsunlar hep dua ediyorum onlara da. Bir de sürekli bebeğimle konuştum. Onunla konuşmak beni cok rahatlattı. Doğumda tüm işi yapan bebek zaten o yolunu buluyor. Biz anne olarak ona destek olup ıkınıyoruz sadece. Doğum bebekle anne arasındaki muhteşem bir işbirliği ve mucize aslında. Beynimizde bunu ne kadar doğallaştırıp kabul edebilirsek o kadar yolunda gidiyor işler. Zaten bebeğin kalp atışlarını da sık sık kontrol ediyorlar. Bir aksilik halinde saniyeler içinde ameliyata alınıyorsunuz. Yenidoğan yoğun bakımı da çok gelişmiş bir hastane olduğu için korkularımı yenebilmiştim. Hastane seçimi çok önemli. Ben bu sebeple özel hastane tercih etmedim bulunduğum ilde özel hastane çok yetersiz. Güzel bir hastane bulduktan sonra bence vajinal doğumda kararlı olabilirsin. Baktın iş sezaryene gidiyor yaptır gitsin o da güzel