- Emoji Skoru
- 266
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi mavidiyebiri
-
Maşallah Allah bağışlasın evladınızi size inşallahBen suni sancıyla doğum yaptım sancı verildikten 4 saat sonra doğurdum onun öncesinde 4-5 saat kadar sancı çektim
Amin hepimizin inşallah evdeyken kanamam oldu hastaneye ilk gittiğimde 3 cm açılma vardı kasılma hissetmiyordum suni sancı verilince kasılma ve sancı hissetmeye başladımMaşallah Allah bağışlasın evladınızi size inşallahpeki hiç açılmaniz ya da kasılmalariniz var mıydı? Yoksa olmadan mi suni sancı verildi ?
Anladimm..peki sancım yokken verilse normL doğum yapılabilir mi sizce ?Amin hepimizin inşallah evdeyken kanamam oldu hastaneye ilk gittiğimde 3 cm açılma vardı kasılma hissetmiyordum suni sancı verilince kasılma ve sancı hissetmeye başladım
Yapanlar var diye biliyorum ama 40-41i beklemiyor mu doktor belki o zaman sancın gelecekAnladimm..peki sancım yokken verilse normL doğum yapılabilir mi sizce ?
Ya tüp Bebek olduğu için beklemeyi tercih etmiyorum diyor. Ben de bekletebildigim kadar bekletmek istiyorum ama. Tüp Bebek olunca ne fark oluyor onu anlamadim. Hiçbir sağlık problemim yok. Çocuğun da kilosu suyu her şeyi iyiYapanlar var diye biliyorum ama 40-41i beklemiyor mu doktor belki o zaman sancın gelecek
Galiba benim de öyle olacak. Suni sancı ile çok fazla açılma olmuyor önceden açılma yoksa diye okuyorum hepYani açılma da olur olmayadabilir kuzenime suni sancı verip merdiven inip çık dediler sadece üç cm açılması olmuştu o kadar sonra sezeryana aldılar o da normal diye diretiyordu hep
Bir fark olduğunu sanmıyorum ama yılbaşını beklese daha iyi sankiYa tüp Bebek olduğu için beklemeyi tercih etmiyorum diyor. Ben de bekletebildigim kadar bekletmek istiyorum ama. Tüp Bebek olunca ne fark oluyor onu anlamadim. Hiçbir sağlık problemim yok. Çocuğun da kilosu suyu her şeyi iyi
Evet beklerse inşallah 1-2 Ocak istiyorum ben deBir fark olduğunu sanmıyorum ama yılbaşını beklese daha iyi sanki
Doğum yaptın mı canım merak ettimBaşka bilgisi olan var mı normal doğum mümkün mü suni sancı ile ? Ne önerirsiniz?
Hayır yapmadım. Bugün doktora gittim. Açılmam ve kasılmalarım yok diye artık tamam sezeryan olurum dedim. Doktor da bir parmak açıklık olduğunu rahim ağzının da yumusadigini söyledi. Bu kadar bekledik iki gün daha bekleyelim ve suni sancı deneyelim dedi. Ben de tamam dedim. Cumartesi inşallah doğumumDoğum yaptın mı canım merak ettim
Bir avazda kurtulursun inşallah sağlıkla gelsin bebişHayır yapmadım. Bugün doktora gittim. Açılmam ve kasılmalarım yok diye artık tamam sezeryan olurum dedim. Doktor da bir parmak açıklık olduğunu rahim ağzının da yumusadigini söyledi. Bu kadar bekledik iki gün daha bekleyelim ve suni sancı deneyelim dedi. Ben de tamam dedim. Cumartesi inşallah doğumum
Nasıl geçti doğumunuzHayır yapmadım. Bugün doktora gittim. Açılmam ve kasılmalarım yok diye artık tamam sezeryan olurum dedim. Doktor da bir parmak açıklık olduğunu rahim ağzının da yumusadigini söyledi. Bu kadar bekledik iki gün daha bekleyelim ve suni sancı deneyelim dedi. Ben de tamam dedim. Cumartesi inşallah doğumum
Merhabalar. Yeni gördüm mesajınızı. 10 saat suni sancı aldım. Ne yazık ki 1 cm açılmanin ötesine geçemedim. Doktor çocuğun Kordon boyu kısa olabilir sancıların normalde iyi çıkıyor nst de dedi. Sezeryandayken Kordon boyu kısa gerçekten de dedi. Bir tur da boynuna Kordon dolanikti zaten. Sonuç olarak ne yazık ki suni sancı ile normal doğum yapamadımNasıl geçti doğumunuz