• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni sancı ile normal doğum

mavidiyebiri

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
266
Puanlar
23
Arkadaşlar nstde sancım yok. Açılmam da yok. 38+4deyim. Pazartesi 39+1de doktor kontrolüm var. Halen açılman olmazsa normal doğum istiyorsun diye önce suni sancı veririz bakarız duruma dedi doktorum. Tüp Bebek olduğu için normalde 39u beklemeyi tercih etmiyorum ama sen normal istiyorsun diye 39u bekleyelim demişti. Suni sancı ile açılma olup doğuran var mı? Hiç acilmam yok. Bir de ne kadar süre sancı çekerim ?

Ben suni sancıyla doğum yaptım sancı verildikten 4 saat sonra doğurdum onun öncesinde 4-5 saat kadar sancı çektim

Ben suni sancıyla doğum yaptım sancı verildikten 4 saat sonra doğurdum onun öncesinde 4-5 saat kadar sancı çektim
Maşallah Allah bağışlasın evladınızi size inşallah ❤️ peki hiç açılmaniz ya da kasılmalariniz var mıydı? Yoksa olmadan mi suni sancı verildi ?

Maşallah Allah bağışlasın evladınızi size inşallah ❤️ peki hiç açılmaniz ya da kasılmalariniz var mıydı? Yoksa olmadan mi suni sancı verildi ?
Amin hepimizin inşallah evdeyken kanamam oldu hastaneye ilk gittiğimde 3 cm açılma vardı kasılma hissetmiyordum suni sancı verilince kasılma ve sancı hissetmeye başladım

Amin hepimizin inşallah evdeyken kanamam oldu hastaneye ilk gittiğimde 3 cm açılma vardı kasılma hissetmiyordum suni sancı verilince kasılma ve sancı hissetmeye başladım
Anladimm..peki sancım yokken verilse normL doğum yapılabilir mi sizce ?

Yapanlar var diye biliyorum ama 40-41i beklemiyor mu doktor belki o zaman sancın gelecek
Ya tüp Bebek olduğu için beklemeyi tercih etmiyorum diyor. Ben de bekletebildigim kadar bekletmek istiyorum ama. Tüp Bebek olunca ne fark oluyor onu anlamadim. Hiçbir sağlık problemim yok. Çocuğun da kilosu suyu her şeyi iyi

Yani açılma da olur olmayadabilir kuzenime suni sancı verip merdiven inip çık dediler sadece üç cm açılması olmuştu o kadar sonra sezeryana aldılar o da normal diye diretiyordu hep

Yani açılma da olur olmayadabilir kuzenime suni sancı verip merdiven inip çık dediler sadece üç cm açılması olmuştu o kadar sonra sezeryana aldılar o da normal diye diretiyordu hep
Galiba benim de öyle olacak. Suni sancı ile çok fazla açılma olmuyor önceden açılma yoksa diye okuyorum hep

Ya tüp Bebek olduğu için beklemeyi tercih etmiyorum diyor. Ben de bekletebildigim kadar bekletmek istiyorum ama. Tüp Bebek olunca ne fark oluyor onu anlamadim. Hiçbir sağlık problemim yok. Çocuğun da kilosu suyu her şeyi iyi
Bir fark olduğunu sanmıyorum ama yılbaşını beklese daha iyi sanki

Başka bilgisi olan var mı normal doğum mümkün mü suni sancı ile ? Ne önerirsiniz?

Doğum yaptın mı canım merak ettim
Hayır yapmadım. Bugün doktora gittim. Açılmam ve kasılmalarım yok diye artık tamam sezeryan olurum dedim. Doktor da bir parmak açıklık olduğunu rahim ağzının da yumusadigini söyledi. Bu kadar bekledik iki gün daha bekleyelim ve suni sancı deneyelim dedi. Ben de tamam dedim. Cumartesi inşallah doğumum 🥹

Hayır yapmadım. Bugün doktora gittim. Açılmam ve kasılmalarım yok diye artık tamam sezeryan olurum dedim. Doktor da bir parmak açıklık olduğunu rahim ağzının da yumusadigini söyledi. Bu kadar bekledik iki gün daha bekleyelim ve suni sancı deneyelim dedi. Ben de tamam dedim. Cumartesi inşallah doğumum 🥹
Bir avazda kurtulursun inşallah sağlıkla gelsin bebiş

10 sene önce tüp bebek tedavisiyle bir kızım oldu. 40 haftayı doldurdum ve suni sancısız normal doğum yaptım. Herşey yolundaysa bazı doktorları anlayamıyorum neden beklemek istemediklerini.

Nasıl geçti doğumunuz

Merhabalar
Nasıl geçti doğumunuz
Merhabalar. Yeni gördüm mesajınızı. 10 saat suni sancı aldım. Ne yazık ki 1 cm açılmanin ötesine geçemedim. Doktor çocuğun Kordon boyu kısa olabilir sancıların normalde iyi çıkıyor nst de dedi. Sezeryandayken Kordon boyu kısa gerçekten de dedi. Bir tur da boynuna Kordon dolanikti zaten. Sonuç olarak ne yazık ki suni sancı ile normal doğum yapamadım

Back
X