suni sancı mı sezeryan mı

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
kızlar sonunda günümü doldurdum su anda 40+1 im ara sıra hafif belim agrıyor ve halsizim bunun dısında bir belirti yok normal dogumu bekliyorum doktorum cumaya kadar bekleyelim olmazsa suni sancı yada sezeryan yapacaz dedi suni sancı hakkında cok sey duydum ve artık korrkmaya basladım acaba direkt sezeryanmı istesem tabii bebişim gelmezse cumaya kadar

merhaba shannon benimde 40+1.haftam cuma günü senin gibi belim hafif hafif agriyordu dün aksama dogru bel agrim giderek artti ve gecede sürekli vardi hatta uyutmadi beni bel agrisi saat 4:30 gibi kalktim karnim baya asagi düsmüs ve 6:30 gibide nisan geldi su an beklemedeyim arada bir sanci geliyor ama hafif sanirim dogum yaklasti yani belinde agri varsa yakinda agri artar insallah hayirlisiyla kurtuluruz niye normalden vazmi geciyorsun sen?

ayy ne heyecan yaaa:))) Allah kolaylık versin arkadaşlar,hayırlı haberlerinizi beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…