Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar suni sancıyla dogum yapan varmi aranizda cuma gunu yatisim var suyun gelmezse sancin olmazsa suni sanci verebiliriz dediler korkmaya basladim cok zor bir surec oluyormus sanirim . Bu durum Basina gelen varsa yazabilirse cok sevinirim
Kızlar suni sancıyla dogum yapan varmi aranizda cuma gunu yatisim var suyun gelmezse sancin olmazsa suni sanci verebiliriz dediler korkmaya basladim cok zor bir surec oluyormus sanirim . Bu durum Basina gelen varsa yazabilirse cok sevinirim
Ben suni sancı aldım ama suyum gelmişti ve hiç sancım yoktu. 9-10 saat bekledikten sonra doktorum suni sancı verdi. Neticede doğum gerçekleşmedi suni sancıya rağmen sezaryene alındım. Korkunuz sebebi nedir tam olarak?
Ben suni sancı ile doğum yaptım. Suyum geliyordu ama sancım yoktu, sabah 8 den öğlen 2 ye kadar sancı çektim , başa gelince çekiliyor. Regl ağrınız oluyorsa onun biraz fazlası gibi düşünün
Dün ben de doktordan geldim (34. haftam bitti) doktor dedi ki 2 hafta zaman vericem hesaplanan tarihten sonrası için eger dogmazsa sizi yatışa alıcaz ve size sorucam ve tercihi size bırakıcam dedi. Ya suni sancı ya direkt sezaryen. Ama her olasılığı bilmenizde fayda var dedi. şöyle ki yuzde 50 oranında suni sancı verdiklerimizi yine gün sonunda sezaryane alıyoruz ve anne çok mutsuz oluyor madem ameliyat olcaktım neden tüm gün sancı çektim diye dedi. Ki bana da çok mantıklı geldi. Ben de eğer 41. hafta içinde hala doğuramamış olursam otomatikman sezaryane başvurucam. Çünkü o ana kadar vücudum ve hormonlarım kendini hazırlayıp vermesi gerektiği tepkiyi verememişse onu daha fazla zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum. ha ama sancının işe yarayıp normal doğurma olasılığı da her zaman var tabii. O yüzden üzerinde düşünülmesi gereken bir karar.
Iyi günler benimde39+5 im doktorum hafif sancılar görüyor ama acilmam hiç yok bir parmak dedi.persembe 40 doluyor önümüz bayram olduğu için o güne suni şancı olmadı sezeryan yapalim dedi.sizin açılmaniz ksc gün içinde oldu
Iyi günler benimde39+5 im doktorum hafif sancılar görüyor ama acilmam hiç yok bir parmak dedi.persembe 40 doluyor önümüz bayram olduğu için o güne suni şancı olmadı sezeryan yapalim dedi.sizin açılmaniz ksc gün içinde oldu
O gün yoktu akşamına mi açıldı ne güzel ya.önümüz bayram ve beklersem bebeğinin kakasini yemesinden ve acildeki acemi insanlara da güvenemiyorum. Kac kez rahatsız olup gittiğimde saçma sapan şeyler oldu o yüzden yoksa bende bir hafta daha beklemek istiyorum