- 15 Mart 2023
- 203
- 78
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
Teşekkür ederimKolay doğumlar diliyorum
Belki sancıyı hissetsem açılmam olacak ama yokAçılma olmazsa sezaryene çevirir doktorunuz
Nerdeyse 12 saat olduAcı eşiğiniz yüksektir ilk dalgalar zaten çok sarsmıyor ben sancım başladığını anlamamıştım doğuma yakın olanlar nefesi kesiyor
Ah kuzum ya rabbim yardıncın olsun ben 12saat cektım ama ayılıp bayıldım duramıyordum sonra 12saat sonunda oldu neden ısrarla beklıyorlar anlamadım belden uyuşmalı yaptırsan ınsana bu kadar işkence yapılmaz ya dualarım senınleNerdeyse 12 saat oldu
Sabaha kadar olmazsa sezeryan istiycem vallaAh kuzum ya rabbim yardıncın olsun ben 12saat cektım ama ayılıp bayıldım duramıyordum sonra 12saat sonunda oldu neden ısrarla beklıyorlar anlamadım belden uyuşmalı yaptırsan ınsana bu kadar işkence yapılmaz ya dualarım senınle
Zaten şöyle doktor bizesize sancıyı vericez diyor eğer açılma olursa dozu arttırıcaz kademeli olarak diyor bir anda yüksekten verilmez demişti bana. Yani baya olmuş 10 saat siz sancı hissetmeseniz bile açılmanız olsa sorun yok,açılma ilerledikçe hissedersiniz acı eşiğiniz yüksek derdim, bende 7cmden sonra artık sancılanmaya başlamıştım ama sizde açılma ilerlemiyorsa hiç sezaryene dönebilir doktorunuza bir sorun her şeyi anlatsın ne olcak nasıl olacak.Belki sancıyı hissetsem açılmam olacak ama yok
Yarın sabah 3 cm bile olsa başarı sayarım beklerim diyor. Sabahki duruma göre karar verecekZaten şöyle doktor bizesize sancıyı vericez diyor eğer açılma olursa dozu arttırıcaz kademeli olarak diyor bir anda yüksekten verilmez demişti bana. Yani baya olmuş 10 saat siz sancı hissetmeseniz bile açılmanız olsa sorun yok,açılma ilerledikçe hissedersiniz acı eşiğiniz yüksek derdim, bende 7cmden sonra artık sancılanmaya başlamıştım ama sizde açılma ilerlemiyorsa hiç sezaryene dönebilir doktorunuza bir sorun her şeyi anlatsın ne olcak nasıl olacak.
Sağlıkla gelsin inşallah sizede kolay doğum diliyorumYarın sabah 3 cm bile olsa başarı sayarım beklerim diyor. Sabahki duruma göre karar verecek
Teşekkür ederimSağlıkla gelsin inşallah sizede kolay doğum diliyorum
Normlde 12saat ustune belden uyuşmalı ıstıyorlar ama benımde 12saat hıc acılmam yokken mucıze gıbı acılma oldu tüm kalbımle senınde oyle olmasını istiyorum cok zor bır gun geciriyorsın ama bıtıcek mucıze kucağında olucak bol bol dua edelim yasin okumayı bilen varsa biri senin için okusun kuzum dogumun rahat gecsınSabaha kadar olmazsa sezeryan istiycem valla
Sezeryana karar verdik sabah çok şükür ikimizde iyiyizNormlde 12saat ustune belden uyuşmalı ıstıyorlar ama benımde 12saat hıc acılmam yokken mucıze gıbı acılma oldu tüm kalbımle senınde oyle olmasını istiyorum cok zor bır gun geciriyorsın ama bıtıcek mucıze kucağında olucak bol bol dua edelim yasin okumayı bilen varsa biri senin için okusun kuzum dogumun rahat gecsın
Yazdigina o kadar çok sevindim ki iyi olmanıza çok sevindim en kısa zamanda evınızıde gecersiniz inşallah bol bol kokla annesi cok dıkkat et kendıne rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahSezeryana karar verdik sabah çok şükür ikimizde iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?