• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni Sancı

yogurtpuding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
143
56
28
25
Sabah hastaneye yatışım yapıldı. 39+2 deyim bebeğin suyu azaldığı için suni sancı alıyorum. Sabah 10’da takıldı bir parmak açılma ile. Hala sancı hissetmiyorum,açılmam ilerlemiyor. Biraz yükselttiler sancıyı düzene girmeye başlamıştı ama bebeğimin kalp atışları 180 e çıkınca düşürdüler. Strese giriyor bebek dendi. Başına gelen var mı ? Bebek strese girerse doğum nasıl olacak ?

Acı eşiğiniz yüksektir ilk dalgalar zaten çok sarsmıyor ben sancım başladığını anlamamıştım doğuma yakın olanlar nefesi kesiyor

Ah kuzum ya rabbim yardıncın olsun ben 12saat cektım ama ayılıp bayıldım duramıyordum sonra 12saat sonunda oldu neden ısrarla beklıyorlar anlamadım belden uyuşmalı yaptırsan ınsana bu kadar işkence yapılmaz ya dualarım senınle❤️
Sabaha kadar olmazsa sezeryan istiycem valla

Belki sancıyı hissetsem açılmam olacak ama yok
Zaten şöyle doktor bizesize sancıyı vericez diyor eğer açılma olursa dozu arttırıcaz kademeli olarak diyor bir anda yüksekten verilmez demişti bana. Yani baya olmuş 10 saat siz sancı hissetmeseniz bile açılmanız olsa sorun yok,açılma ilerledikçe hissedersiniz acı eşiğiniz yüksek derdim, bende 7cmden sonra artık sancılanmaya başlamıştım ama sizde açılma ilerlemiyorsa hiç sezaryene dönebilir doktorunuza bir sorun her şeyi anlatsın ne olcak nasıl olacak.

Zaten şöyle doktor bizesize sancıyı vericez diyor eğer açılma olursa dozu arttırıcaz kademeli olarak diyor bir anda yüksekten verilmez demişti bana. Yani baya olmuş 10 saat siz sancı hissetmeseniz bile açılmanız olsa sorun yok,açılma ilerledikçe hissedersiniz acı eşiğiniz yüksek derdim, bende 7cmden sonra artık sancılanmaya başlamıştım ama sizde açılma ilerlemiyorsa hiç sezaryene dönebilir doktorunuza bir sorun her şeyi anlatsın ne olcak nasıl olacak.
Yarın sabah 3 cm bile olsa başarı sayarım beklerim diyor. Sabahki duruma göre karar verecek

Sabaha kadar olmazsa sezeryan istiycem valla
Normlde 12saat ustune belden uyuşmalı ıstıyorlar ama benımde 12saat hıc acılmam yokken mucıze gıbı acılma oldu tüm kalbımle senınde oyle olmasını istiyorum cok zor bır gun geciriyorsın ama bıtıcek mucıze kucağında olucak bol bol dua edelim yasin okumayı bilen varsa biri senin için okusun kuzum dogumun rahat gecsın ❤️

Normlde 12saat ustune belden uyuşmalı ıstıyorlar ama benımde 12saat hıc acılmam yokken mucıze gıbı acılma oldu tüm kalbımle senınde oyle olmasını istiyorum cok zor bır gun geciriyorsın ama bıtıcek mucıze kucağında olucak bol bol dua edelim yasin okumayı bilen varsa biri senin için okusun kuzum dogumun rahat gecsın ❤️
Sezeryana karar verdik sabah çok şükür ikimizde iyiyiz 🫶🏻

Back
X