• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SuNi SaNcI

ghaneli

^AhmetBarışCanan^
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
1.784
10
116
Trabzon
Arkadaşlar bugün 40+3 oldum ama oğlum gelmek bilmiyoo
doktor pazartesiye kadar bekleyelim diyor gelmezse pazartesi yatırıp suni sancı vericek ve ben çok korkuyorum hiç iyi hikayeler duymadım suni sancıyla doğum yapanlardan
sizden ricam suni sancıyla doğum yapan arkadaşlar nolur beni aydınlatınna.s.

öncelikle kolay doğumlar nasip etsin rabbim...inanın bu doğum hikayeleri beni alıp götürüyor eski günlere...suni sancıda doğum sancısı gibi,damardan serumla yada iğneyle yapıyorlar.. gözünüzde fazla büyütmeyin,herkesin dediğinden de etkilenmeyin ve kasılmayın...rahat olun lütfen...herşeyin hayırlısı olsun...
sevgiler...

öncelikle kolay doğumlar nasip etsin rabbim...inanın bu doğum hikayeleri beni alıp götürüyor eski günlere...suni sancıda doğum sancısı gibi,damardan serumla yada iğneyle yapıyorlar.. Gözünüzde fazla büyütmeyin,herkesin dediğinden de etkilenmeyin ve kasılmayın...rahat olun lütfen...herşeyin hayırlısı olsun...
Sevgiler...

teşekkür ederim biraz olsun rahatladim
suni sanci daha bi kötü diye anlatiliyor hep

CANIM BEN KENDİ SANCILAIRMDA DOGUM YAPTIM DİLEİRM SENİN DE AYNI OLUR HERKESİN BAŞINA HERŞEY GELMEZ SUNİ SANCIYLA KOLAY DOGURAN DA VAR AMA MAALESEF DOGURAMAYANDA VAR DİLEİRM HAKKINDA SENİ ÜZMEYECEK VE AKLINDA HARİKA BİR DOGUM HİKAYESİ BIRAKACAK BİR HİKAYEN OLUR AMİN.... DİLEİRM KENDİ SANCILARIN BU GECE TUTAR BEN GİBİ KOLAY BİR DOGUM YAPARSIN yerimseniben

Ben hep normal doğum istiyordum suyum boşalmıştı suni sancı vereceklerdi eşim izin vermedi gereksiz panik yapınca sezeryanla doğum yaptım ama ne yalan söyliyim o sancılar acı çok versede içimde kaldı normal doğumu yaşamayı isterdim.sağlıklı bir şekilde bebeğini kollarına almanı dilerim...

canım normal doğumdan önce kontrol ettir bakalım yapın bunqa müsaitmi.Ben oğlumu normal doğurdum ama şu an sağlıklı olması Yardanın bir lütfu.Bana suni sancıda verilde,herşeyde yapılıdı ama çocuk kilolu olduğu için benimde çatım dar olduğu için kabus gibiydi .Allah seni tez zamanda hayırlısıyla kurtarır inşallah.

canım bana dil altından küçük bi hap verdiler ve ağrım başladı hiç korkma güçlü ve cesur ol o minik mucizeyi görünce herşey unutuluyor.hayırlı doğumlar dilerim.

teşekkür ederim kızlar herşey normal hatta oğlum çok kilolu değil 2.900gr doktor normal doğurursun dedi.
benim korkum o acı daha fazla oluyomuş normal sancıdan
sonra ya açılma olmazsa yaa uff ne billeyim bütün olumsuzlukları düşünüyorum anlıycağınz

Canım inşallah çok kolay bi doğum yaparsın allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun hiç kolay deil.
Ben 40+6 da doğum yaptım yine yaptırmıcaklardı da suyum akıntımla beraber sızıntı halinde geliyormuş, hiç sancım olmadı hemen suni sancı dediler yatırdılar. Çarşamba akşam 8 de yatırdılar gece 12 de sancılar başladı sabah 6 da doğum başlıyor dediler suyumu patlattılar ama yine tık yok ben böyle bi acı görmedim doktora yalvarıyorum bayıltın beni diye.. Annem, eşim dışarda benim çığlıklarımı duyuyo dışarı çıkıp beni başka bi yere götürün dicektim... En sonunda uzman bi doktor geldi ve hemen sezeryana alıyorsunuz hiç bekletmeyin dedi. Çünkü hata yapmışlar benim çatılarım darmış ve normal doğum yapamazmışım ve çatısı dar olana suni sancı verilmezmiş ben bu sancıları 2 katı yaşadım apar topar saat 10:30 da beni ameliyathaneye aldılar ben kendimden geçmişim bide bana genel mi epiduralmi istersin diolar beni bi bayıltın dedim ve kızım dünyaya geldi allah kimseyi pratisyenlerin eline bırakmasın

Canım ben de suni sancıyla doğum yaptım. Mecbur kalındı çünkü su kesem patladı ve bebek artık neredeyse susuz kalmasına rağmen benim doğru düzgün sancım yoktu. Ben çok acı çektim bir türlü doğuramadım, kestiler olmadı, forseps denediler olmadı en son doktorun biri karnıma bastırınca doğurabildim. 17 tane dikişim vardı öyle zor oldu doğum. Suni sancıdan mı kaynaklandı dersen eğer normal sancım olmadığı için kıyaslama yapamam. Ama kıyaslayabilenlerle konuştum çok da farkı olmadığını söylediler. Suni sadece bir arkadaşın da dediği gibi biraz daha çok yakıyormuş sadece. Korkacak bir şey yok. Doğum bittikten sonra hiçbir şey kalmıyor geriye, hiç endişelenme. Sana bol şans, hayırlısıyla alırsın bebeğini kollarına inşallah.

Allah yardimcin olsun, kolay dogumlar dilerim..insallah hersey iyi gecer.
sancinin sunisi de gercegide agritir tabiki de ama bebisini kucagina aldiginda unutursun insallah

Bende suni sanci ile doğum yaptim. Akşam saat 8 de sancim başladi çok hafif ilk bebiş olduğu için emin olamadim sanci olup olmadiğindan. Gece 2 gibi nişanim geldi sabah 7 de hastaneye yattim doğum başlamiş suni sanci verin dediler oğlen olmamişti daha saatlerce çabaladim dayanilacak bi sanci değildi benimki bana ne çati muaynesi yaptilar ne başka bişiy olece çektirdiler sanciyi. Ben doktorlara sezeryana alin beni diye yalvardiğim kadar gavura yalvarsydim 10 kere müslüman olurdu. Ikinmam birikmiş bir anda firlatmişim bebeği karnima basinca doktor. Bebğim az kalsin tepe taklak dişeckti firlamanin etkisiyle allahim esirgedi. 18 filan dikişim vardir. ,içimi dişimi parçalamişim felaket ötesi sanci çektim ama suni olduğu için mi yoksa normal olsa daha mi az olurdu bilemem. Ama ole biri an geliyo ki zaman kendiliğinden ilerliyo ve bi bakiyosun minnoşun kucağnda. Sancini biçakla kesiyorlar sanki. Allahim benim doğumum çok kolaydi diyenlerden nasip etsin seni

Back
X