Suni sancı

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
MErhaba arkadaslar,
39+4 haftadayım. bebişte gelmeye dair çıt yok. Normal dogum istiyorum ama ne sancı var ne de belirti. Doktor normal yolla sancı gelmezse suni sancı vermekten bahsetti. Ben cevremden suni sancıyla dogum yapanların cok sıkıntı cektiklerini duydum. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

MErhaba arkadaslar,
39+4 haftadayım. bebişte gelmeye dair çıt yok. Normal dogum istiyorum ama ne sancı var ne de belirti. Doktor normal yolla sancı gelmezse suni sancı vermekten bahsetti. Ben cevremden suni sancıyla dogum yapanların cok sıkıntı cektiklerini duydum. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

tasalanma canım allah yardım ediyor bende 42+ 4 günlük dünyaya getirdim bebeğimi ne sanı cektim ne de bir belirti oldu ama bebeğim bi türlü doğmadı gün aşımı olunca doktorlar suni sancı verdiler hemde üç kez o yüzden benim doğumum zahmetli oldu evet suni sancı zor ama suni sancıda normal sancıya göre daha çabuk doşuyo bebek sen üzülme allah onunda bi kolaylığını veriyor:emir_bebek: inşallah sağlıklı bir bebeğin olur şimdiden allah bağışlasın

Öncelikle Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtul inşallah ben 8 ay önce suni sancı ile doğum yaptım çok korkuyordum yani korkutuyorlardı 42 hafta ile doğum yaptım hiç sancım yoktu belirtide yoktu sabah 8 de beni yatırdılar akşam 9 da doğurdum. Suni sancı bence çok iyi yani olması gereken sancıyı düzenli olarak getiriyor ve açılmayı sağlıyor.Ve korkulacak bir durumda olmadığını ben anladım,hayırlısı inşallah..

MErhaba arkadaslar,

bnde 3 mayıs ta suyum geldiği için ve gece olduğu için devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım ve orada bir bayan vaardı 10 saat falandır sancı çekiyormuş...yakınları ısrarla suni sancı bağlayın artık dediklerinde ebeler kendi sancısına dayanamıyor suni sancıya nasıl dayanıcak demişlerdi..daha sonra sabah olduğunda ben kendi doktorumun bulunduğu özel polikliniğe gittim ama benim hiç sancım yoktu doktor saat 11 de suni sancı taktı ve saat 2 de doğum yaptım..kısacası kendi sancımı bekleseydim belkide çok uzun süre 10 saat belkide daha fazla sancı çekecektim..suni sancıyla 3 saatte herşey bitti ve korkulcak çekilmicek kadar da zor bi acı değil....Allah yardımcın olsunnn...

ben de hamileyken korkardım suni sancıdan ama doğumumu suni sancıyla yaptım. 3-4 saate bebekim doğmuştu. korkulacak hiçbir yanı yok rahat ol canım :)

Back
X