suni sancı

ulten33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
164
1
46
Kayseri
slm kızlar benim muhtemel doğum tarihim mayıs23 ama ben doğumu başka şehirde ailemin yanında düşünüyorum. eşimin izin durumlarınıda göz önüne alararak eğer sancım gelmezse 19 mayısa suni sancıyla doğum isticem ki adamın izni 10 gün etsin. sonuçta 40. haftanın içinde olcam. gideceğimiz şehir 3.5 saat uzak o yüzden sancımın gelmesinide bekleyemicem. 19 mayıs c.tesiye geliyor perşembeden çıkarız diyorum tabi doktorumda kabul ederse. sizce doğrumu yapıyorum yoksa şu durumda riskmi almış olurum. sonuçta bi çok insanın günü geçip sancısı olmuyor mecburen suni sancı veriliyor. lütfen yardımcı olun

slm kızlar benim muhtemel doğum tarihim mayıs23 ama ben doğumu başka şehirde ailemin yanında düşünüyorum. eşimin izin durumlarınıda göz önüne alararak eğer sancım gelmezse 19 mayısa suni sancıyla doğum isticem ki adamın izni 10 gün etsin. sonuçta 40. haftanın içinde olcam. gideceğimiz şehir 3.5 saat uzak o yüzden sancımın gelmesinide bekleyemicem. 19 mayıs c.tesiye geliyor perşembeden çıkarız diyorum tabi doktorumda kabul ederse. sizce doğrumu yapıyorum yoksa şu durumda riskmi almış olurum. sonuçta bi çok insanın günü geçip sancısı olmuyor mecburen suni sancı veriliyor. lütfen yardımcı olun

canım öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim. sonrasında ben bebeğin doğma aşamasına karışmanın etik olmadığını düşünüyorum. eğer senin elinde olmayan sebeplerden müdahale edilirse bu başka ama müdahale etme bebeğine daha doğmadan, bırak o karar versin. zaten daha inad ederse doktor amcaları teyzeleri onu sana verir. 10 gün izin muhabbetine bence bebeğine bunu yapma. Risk mevzusuna gelince bence risk almış olmazsın sonuçta 40 haftadasın. Ama dediğim gibi +2 hafta daha bebeğinin nazlanma hakkı var...

dün epey bi beklemiştim kimse fikrini paylaşmamıştı öncelikle sana çok teşekkür ediyorum. çokta haklısın akşam eşimle bizde konuştuk bizde bebeğimizin gelme zamanını beklicez artık. yalnız beni düşündüren erkek çocuklar genelde geç geliyorya 40. haftada kaka yapmaya başlarlarmış ondanda korkmuştum ne bilim ilk bebeğimizya onun heyecanı sanırım rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah...

Back
X