suni sanci

meryem0505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3
1
3
Eylul 4 dogm yptm. Ve suni sanciile. Ayin ucunde ogle saatinde yatisimi yaptilr ve saat onikiden dorde kadr sni sanci aldim ama sancim olmadi daha sonra ertesi sabh yediden on bire kdar tekrar verildi . Sancim saat 9 a dogru siddetli sekilde artarak cgaldi. Cok sanci cektim hastaneyi inlettim cokzor oldu dogumum. Birdaha suni sanci almk istemm . Benimle ayni gun dgum yspn birisi kendi dogal sanci ile dogurdu bi kere bile bagrmdi suni sanci cok siddetli agri veriyr nitekim on bir ceyrekte dgm yaptm cok sukur.

Çok geçmiş olsun. Burada daha çokdoğuma teşvik edici yanlarından bahsederseniz daha iyi olur hiç doğum yapmayanların korkmaması adına

3 doğumumuda suni sancı ile yaptım.. Evet zor ama sonucu okadar güzel okadar douyumsuz okadar anlatılmaz yaşanırki değer dimi :) rabbim herkeze evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin, gerisi unutuluyor.. Hepinize kolay doğumlarrrr

Tebrik ederim.Suni sancidan önce hiç açilmaniz var miydi bebek kanala girmismiydi acaba?

Bende doğumumu suni sanciyla yaptim. Daha önce suni sanciyla doğum yapan kişilerden suni sancinin sürekli olduğunu normalsancinin ise ara ara geldiğini duymuştum. Bunun doğru olduğunu saniyordum ama hic de öyle değilmiş. Benim sancilarim da ara ara geldi ve geldiğinde 20 saniye sürdü. Sanci aralarında aci hissetmedim. Ve bir kaç saat suni sanci almama rağmen sadece son bir saat yoğun hissettim. Doğumum çok kolay olmadi tabiki. Doğumun zaten kolay bisey olmadigini hepimiz biliyoruz. Ama herkesin bünyesi ve doğum hikayesi birbirinden farklı. Yine doğum yapsam ha geldi ha gelecek diye düşünmek yerine zamani geldiğinde suni sanci vermelerini isterim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…