suni sancı

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb arkadaşlar kızım 40 hafta 1 günlük oldu. fakat doğmak istemiyor. doktorum daha fazla beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. yarın hastaneye yatıyorum. suni sancı ile doğum yapacağım . ama nasıl bişey olduğunu bilmediğim için çok korkuyorum. bu konuda tecrübeli olanlar anlatırsa çok sevinirim.

merhaba canım suni sancıyı bana 2. doğumumda verdiler biraz sancılı geçti benimki serum şeklinde yavaş yavaş vücuda dağılıyor ve doğuma hazırlıyor sıkıntılarını bebişini kucağına alınca hatırlamıyorsun bile canım ALLAH yardımcın olsun:1hug:

İLk doğumumda vermişlerdi bana. Sancı işte adı üstünde, yavaş yavaş gelen doğum sancısı.Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın. Sevgiler.

mrb arkadaşlar kızım 40 hafta 1 günlük oldu. fakat doğmak istemiyor. doktorum daha fazla beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. yarın hastaneye yatıyorum. suni sancı ile doğum yapacağım . ama nasıl bişey olduğunu bilmediğim için çok korkuyorum. bu konuda tecrübeli olanlar anlatırsa çok sevinirim.

bende cumartesi saat 2 de gidiyorum hastaneye suni sancıyla doğum yapıcam bende merak ediyorum valla nasıl bişey. bu yöntemle doğum yapan kişilerle konuştum kimi diyo çok acı çektim kimi çok rahattı herkeste farklı oluyo sanırım hiç düşünme ben öyle yapıyorum haberlerini bekliyoruz artık inşllah çok kolay olur doğumun. kızlarımızı hemen getirirler yanımıza

Ben 2 Dogumuda Normal Yaptim 2 Sindede Suni Sanciyla Ilkinde Cok Cektim Dogum Kolay Oldu 2. Sinde Sanciyi Az Oldu Dogum Zor Oldu Herrkezin Farkli Oluyor Bi Avazda Dogurusunuz Inşalah Heberlerinizi Bekliyoz

canım ablamda ılkını sunı sancıyla dogurdu cok cektı ama kısden kısıye degısıyo allah bır avzda kurtarsın tatlım bebgını kucagına alınca unutursun

Ben de suni sancıyla doğum yaptım. Rahat rahat hastaneye gidiyosun, doktor kontrolünde sancılanıyosun, daha ne? Acele etmeden tadını çıkara çıkara doğuma hazırlanıyosun, apar topar hastaneye koşturmaktansa:) Sancıyı vermeye başlıyolar, yavaş yavaş sancı geliyo ama hastanedesin ya korkmuyosun, telaş da yok. Korkma yani!

arkadaşlar hepinize tşk ederim bugün dr a gittik dr bebeğime 2 gün daha müsade etti eğer haftasonu da kendiliğinden doğmazsa pazartesi mutlaka hastaneye yatıyorum

Allah yardımcın olsun güzelim kolay geçitlerden geçirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini güzel haberlerini bekliyoruz

34 hafta 3 günlük hamileyim. son adet tarihim 14 kasım. son adet tarihime gore doğumum 21 ağustos , ama ultrasonda gelişimi iki hafta önde görünüyor ve doğum 7 ile 10 ağustos arası görünüyor. kilosu da bugün 2.900 geldi..boyuda 43 cm. 7 sinde doktorum suni sancı verip doğumu yaparız dedi. sizce normal sancı gelmesini beklemelimiyiz yoksa 7 ağustos ta suni sancı ile doğum uygun mu

benim annem beni suni sancı ile doğurmuş ablamıda kendi normal sancısıyla aradaki farkı sordum aynı valla dedi ama sen daha çabuk geldin suni sancı daha çabuk açıyor çatıyı dedi.

Back
X