Suni sancidan korkuyorum

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
Pazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.

Pazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.

Tatlım dur hemen panik yapma belki Pazartesiye kadar kendi gelir baya açılma varmış :)

Pilates topu varsa ona otur hafif zıpla yoksa da comelip kalkma hareketi yap, beline duşta sıcak su tut, hurma ye bol bol, esinle korunmasiz ilişkiye gir... Bunlar doğumu başlatmasa bile açılman artar inşallah. Suni sanci yasamadim ama bence onu yasayip da zor olduğunu söyleyenler normal kendi sancinin kolay olacağını filan mı sanıyor bilmiyorum :) yani illa ki ağrı yaşayacaksın ama emin ol evladının tek bir saç teline bile bedel olamaz...

Zaten o suni sancısı verecek olan kişi bu işin uzmanı. Sana bir anda tum sancıyi yükleyecek değil. Yavaş yavaş dozunu arttırarak verecektir. Zaten hepi topu 7 cm sonra doğuma gidecek ve 2-3 ıknmada yavrunun kucağına alacaksın :KK68:

Back
X