suni sancili normal dogum hikayem

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
4agustos gece saat 3gibi aniden sancilandim uykumdan uyandiracak kadar şiddetliydi.saat tutdum evet 10 dakikada bir geliyordu yatamayacak durumdaydim kimseyi uyandirmadim nasil rahatsam boyle :) 5 dakikaya inince herkesi uyandiracakdim ama araliklari hic kisalmadi sabaha karşi duzensizleşti ama cok aci vericiydi eşimle doktorums gittik 3 sm acikligim vardii nasil mutlu oldum anlatamam :) malum 40+4tuk .eve yolladi doktorum siklaşinca geleyim diye eve donduk öglen nişanim geldi ama sancilarda artiş yok o geceyi de evde gecirdim sancilarla sabah gene doktora gittik acikkik 5 sm epidurel almaşansim olmadi açikligim yavaş ilerledigi icin suni sanciyi kabul ettim aman Allahim o ne oyle oluyorum sandim resmen doktora yalvariyordum beni sezeryana alin diye doktor sacmalama bebek iyice asagiya inmş aciklikda 8sm ne sezeryani diyince nasil bagirdim :) anlatamam 9 smda doguma alindim 4-5 ikinmada bebegim gogsumdeydi guzel kizim benim :) 3300 gram 51sm dogdu melegim iyikide normal dogurdum :) dogumda epizyotomi kesisi uygulandi dikişlerim var ama artik acimiyor bebegim sagsalim dogdu ya gerisi boş :) 13 gunluk olduk Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin bebeklerimizi korusun Amin

güle güle büyütün meleğinizi yaşı uzun olsun :) benim içinde dua edin bende hayırlısı ise sağlıkla normal doğumla kucağıma alayım bebeğimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…