- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
- Konu Sahibi Anksiyeteli
Genelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Bebeğimi suni sanci ile doğurdum çünkü benim açılmam belirli bi santimden sonra duruyor,4 saatte ve güzel bi doğum ile geldi sadece 2 saati zor diyebilirim doğum v,s kolay geçti,ilk doğumda suni sanci verildi fakat bebeğin kalp atışı hızlandı ve sezeryan oldum, aslında dr'ların tecrübesi v,s de çok önemliGenelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
12 saat cektim o illeti 8 cm acilmm oldu ama sonu sezeryanla bitti mecbur kalmdkca asla suni sanci almaGenelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Ben de kac saat bilmiyorum qma cok uzun sure cektim suni sanciyi ama dayanamadim o sanciya ustelik acilma ilerlemedi.Sonunda epidural olup sabredebildim. 21 saatin sonunda sezrryanin ucundan döndüm normal dogum yaptim12 saat cektim o illeti 8 cm acilmm oldu ama sonu sezeryanla bitti mecbur kalmdkca asla suni sanci alma
Hayirlisi olsun zor tabi acilma yavaslayinca problem iste.2. Bebeğimi suni sanci ile doğurdum çünkü benim açılmam belirli bi santimden sonra duruyor,4 saatte ve güzel bi doğum ile geldi sadece 2 saati zor diyebilirim doğum v,s kolay geçti,ilk doğumda suni sanci verildi fakat bebeğin kalp atışı hızlandı ve sezeryan oldum, aslında dr'ların tecrübesi v,s de çok önemli
Epidurali 2 kez oldum acidan dayanamdm kordon dolanmasaydi eger norml olcakti bnmdeBen de kac saat bilmiyorum qma cok uzun sure cektim suni sanciyi ama dayanamadim o sanciya ustelik acilma ilerlemedi.Sonunda epidural olup sabredebildim. 21 saatin sonunda sezrryanin ucundan döndüm normal dogum yaptim
Bir kim var 40+3 de sıfır sancı ve 1cm acıkma ile suni sancı verdi doktorum ama kendinden emindi bebek de bayagi asagidaydi hatta ebemq epidural istememe rağmen vermedi yaklaşık 3 -4saat içinde doğum oldu darısı size ins sağlıkla bebeğinizi kucsguniza alırsınızGenelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Aslında zihnimizde doğumu durduran biziz eğer bi şeye çok takılı kalırsak duruyor doğumlar olabildiğince rahat ve herkesten habersiz doğumlar su gibi akıyor, özellikle eş desteği çok önemli, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumHayirlisi olsun zor tabi acilma yavaslayinca problem iste.
Aslinda dogumla ilgili hic fikrim yoktu akisina birakmstim bi stresim de yoktu gibi son haftalarda yuruyusum pek yapamiyordum enfeksiyon sebebyle risk var yat dinlen dedi doktor belki de ondandi.Aslında zihnimizde doğumu durduran biziz eğer bi şeye çok takılı kalırsak duruyor doğumlar olabildiğince rahat ve herkesten habersiz doğumlar su gibi akıyor, özellikle eş desteği çok önemli, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum![]()
Evet öyleymiş leğen kemiğiniz genişliyor ve vücut daha önceden yaptığı bi şeyi tekrar ediyor dedi dr'umAy 2. Dogum daha mi kolaydir genelde oyle derler ne dersiniz :))
Geçmiş gitmiş hiç ona takılma bunda rahmin gül gibi açılacak ve bebeğin yağ gibi kayıp senin koynuna gelicekN
Aslinda dogumla ilgili hic fikrim yoktu akisina birakmstim bi stresim de yoktu gibi son haftalarda yuruyusum pek yapamiyordum enfeksiyon sebebyle risk var yat dinlen dedi doktor belki de ondandi.
Ay belki Allah istedi bu yaziyi burda gormemi sizi vesile kildi.Insallah dediginiz gibi olur çok sagolun.Sizin de dogumunuz rast gitsin saglikla opup koklayn kuzunuzu.Geçmiş gitmiş hiç ona takılma bunda rahmin gül gibi açılacak ve bebeğin yağ gibi kayıp senin koynuna gelicek
12 saat direnemedim ben suni sanciya feciydi.Siz iyi dqyanmissiniz12 saat suni sanci ve acilma olmadi sezaryenle dogum yaptim
Valla yalan olmasın suniden sonra açılmam olmadı benim verdiklerinde 4 cmdi suyundan sonra 6cm oldu ama sezeryana döndüm ben o ayrı konuGenelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Suni sanciyla dogum yapan az gordugum kadarylaValla yalan olmasın suniden sonra açılmam olmadı benim verdiklerinde 4 cmdi suyundan sonra 6cm oldu ama sezeryana döndüm ben o ayrı konu