Doğuma Hazırlık Suni Sancıyla Açılması Hızlanan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Genelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
2. Bebeğimi suni sanci ile doğurdum çünkü benim açılmam belirli bi santimden sonra duruyor,4 saatte ve güzel bi doğum ile geldi sadece 2 saati zor diyebilirim doğum v,s kolay geçti,ilk doğumda suni sanci verildi fakat bebeğin kalp atışı hızlandı ve sezeryan oldum, aslında dr'ların tecrübesi v,s de çok önemli

12 saat cektim o illeti 8 cm acilmm oldu ama sonu sezeryanla bitti mecbur kalmdkca asla suni sanci alma
Ben de kac saat bilmiyorum qma cok uzun sure cektim suni sanciyi ama dayanamadim o sanciya ustelik acilma ilerlemedi.Sonunda epidural olup sabredebildim. 21 saatin sonunda sezrryanin ucundan döndüm normal dogum yaptim

2. Bebeğimi suni sanci ile doğurdum çünkü benim açılmam belirli bi santimden sonra duruyor,4 saatte ve güzel bi doğum ile geldi sadece 2 saati zor diyebilirim doğum v,s kolay geçti,ilk doğumda suni sanci verildi fakat bebeğin kalp atışı hızlandı ve sezeryan oldum, aslında dr'ların tecrübesi v,s de çok önemli
Hayirlisi olsun zor tabi acilma yavaslayinca problem iste.

Ben de kac saat bilmiyorum qma cok uzun sure cektim suni sanciyi ama dayanamadim o sanciya ustelik acilma ilerlemedi.Sonunda epidural olup sabredebildim. 21 saatin sonunda sezrryanin ucundan döndüm normal dogum yaptim
Epidurali 2 kez oldum acidan dayanamdm kordon dolanmasaydi eger norml olcakti bnmde

Genelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Bir kim var 40+3 de sıfır sancı ve 1cm acıkma ile suni sancı verdi doktorum ama kendinden emindi bebek de bayagi asagidaydi hatta ebemq epidural istememe rağmen vermedi yaklaşık 3 -4saat içinde doğum oldu darısı size ins sağlıkla bebeğinizi kucsguniza alırsınız

Hayirlisi olsun zor tabi acilma yavaslayinca problem iste.
Aslında zihnimizde doğumu durduran biziz eğer bi şeye çok takılı kalırsak duruyor doğumlar olabildiğince rahat ve herkesten habersiz doğumlar su gibi akıyor, özellikle eş desteği çok önemli, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️

N
Aslında zihnimizde doğumu durduran biziz eğer bi şeye çok takılı kalırsak duruyor doğumlar olabildiğince rahat ve herkesten habersiz doğumlar su gibi akıyor, özellikle eş desteği çok önemli, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️
Aslinda dogumla ilgili hic fikrim yoktu akisina birakmstim bi stresim de yoktu gibi son haftalarda yuruyusum pek yapamiyordum enfeksiyon sebebyle risk var yat dinlen dedi doktor belki de ondandi.

N

Aslinda dogumla ilgili hic fikrim yoktu akisina birakmstim bi stresim de yoktu gibi son haftalarda yuruyusum pek yapamiyordum enfeksiyon sebebyle risk var yat dinlen dedi doktor belki de ondandi.
Geçmiş gitmiş hiç ona takılma bunda rahmin gül gibi açılacak ve bebeğin yağ gibi kayıp senin koynuna gelicek

12 saat suni sanci ve acilma olmadi sezaryenle dogum yaptim

Benim suyum evde gelmişti. 37+1 günlüktü bebeğim acile gittiğimde nst de sancı görülüyordu ancak 1 cm açıklık vardı zaten öncesinde hiç çatı muayenesi de olmamıştım çünkü tüp bebek olduğu için kendi doktorum ısrarla sezeryan diyordu neyse ki bende ısrarla normal olacak dedim. Gece 02.00 hastaneye yattım ama ertesi sabah 08.00 acil doktoru suni sancı verdi rahimi açması için yumuşaması için ip gibi fitil koydu işte o sancıyla akşam 21,00 da kızımı kucağıma aldım çok şükür üstelik plesanta yapışıktı onu da temizledi doktor doğum sonrası müthiş bişey normal doğum tek duam 2. Gebelik yaşarsam sıkıntısız sorunsuz hızlı bir şekilde tekrar normal doğum yapmak istiyorum.

Back
X